Το Tinder ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη της εφαρμογής της για το Apple TV, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε τώρα να απολαύσετε τις υπηρεσίες του σε συσκευές Apple TV και να παίξετε με τους φίλους σας.

Είναι η πρώτη κίνηση του dating site έξω από κινητές συσκευές, σε μια προσπάθεια να κάνει το app μια πιο συνεργατική εμπειρία. Το Tinder on TV είναι μία έκδοση της εφαρμογής iOS που όλοι έχουμε αγαπήσει και έχει επίκεντρο το «party swipe», το οποίο περιγράφει ως μία «διασκεδαστική δραστηριότητα με τους φίλους σας.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το swiping είναι λίγο πολύ αυτό που θα είστε σε θέση να κάνετε στη μεγάλη οθόνη. Και αντί να κάνετε swiping με το δάχτυλό σας στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας, θα χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο της Apple TV για να πάτε δεξιά ή αριστερά. Εσείς και οι συμπαίκτες σας δε θα έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες της εφαρμογής, όπως chatting ή επεξεργασία προφίλ. Έτσι, όλες οι προσωπικές πτυχές του λογαριασμού σας θα παραμείνουν κρυφές. Στο παρελθόν, το να αφήνετε τους ανθρώπους να μπουν στο λογαριασμό σας ήταν μια σύνθετη διαδικασία. Σίγουρα, είναι διασκεδαστικό για το πρόσωπο που κάνει swiping – ειδικά αν είναι νέοι στην εφαρμογή ή σε σχέση. Όμως, στην πραγματικότητα το να δίνετε το πολύτιμο iPhone σας σε φίλους ή συναδέλφους, ενώ είστε έξω για ποτό είναι μια αγωνιώδης εμπειρία, καθώς υπάρχει η ανησυχία ότι μπορεί να εμφανιστεί ένα μήνυμα στην οθόνη που δε θα θέλατε οι φίλοι ή οι συνάδελφοί σας να δουν.

Εάν πραγματικά επιθυμείτε να βρείτε ένα ταίρι, τότε αυτό δεν είναι για σας. Δεν είναι εύκολο να παρακολουθείτε τους φίλους σας να παίζουν με κάποιον που θα μπορούσατε να δείτε τον εαυτό σας μαζί του. Όμως, αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε επίσης να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητές σας να βρείτε την αγάπη με την αύξηση του αριθμού των υποψηφίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η εστίαση στην εμπειρία του swiping σημαίνει ότι δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα από αυτά. Κάτι το οποίο αφήνει τον κάτοχο του λογαριασμού ελεύθερο να σκεφτεί νέους τρόπους για να κάνει την τέχνη του swiping ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Οπότε μπορείτε να περάσετε διασκεδαστικά τις γιορτές με τους φίλους σας. Επιπλέον, αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε ακόμη και να σας βρει τη μελλοντική σας αγάπη. Απλά φροντίστε να κάνετε swiping με υπευθυνότητα!

Πηγή: secnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης