Δεν βλέπεις κάθε μέρα τη Νικόλ Κίντμαν να παραδίδει μαθήματα υποκριτικής και μάλιστα δίπλα σε εξίσου αγαπημένους ηθοποιούς, όπως ο Χιου Γκραντ, τον οποίο έχουμε συνηθίσει σε πολύ διαφορετικούς ρόλους απ’ αυτόν που τον βλέπουμε στο “The Undoing”. Γιατί η νέα σειρά της HBO δίνει τροφή για σκέψη και ευκαιρία σε τέτοιους πολύπλευρους ηθοποιούς να παίξουν κόντρα σε αυτά που έχουν δείξει ως τώρα, συγκλονίζοντας με τις ερμηνείες τους.

Η Νικόλ Κίντμαν βέβαια έρχεται μετά το μυστηριώδες και σοκαριστικό “Big Little Lies” να πρωταγωνιστήσει ακόμη μια φορά σε σειρά του Ντέιβιντ Κέλι. Ο πρώην δικηγόρος και πλέον πασίγνωστος παραγωγός του Hollywood υπογράφει μερικές από τις καλύτερες δραματικές σειρές μυστηρίου, που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, όπως το Goliath και το Mr. Mercedes, και η Νικόλ Κίντμαν διατηρεί το σερί μερικών εκ των καλύτερων ρόλων στην καριέρα της, υποδυόμενη αυτήν τη φορά μια ψυχοθεραπεύτρια, την Γκρέις.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Βασισμένη στο best-seller της Τζιν Χανφ Κόρελιτζ, «Η Πρώτη Εντύπωση», η σειρά του Ντέιβιντ Κέλι μας βουτά στην καθημερινότητα της Γκρέις, η οποία βιώνει τη μόνη ζωή που επιθύμησε ποτέ. Αφοσιωμένη στον σύζυγό της και στον γιο τους, Χένρι, η Γκρέις ζει την τέλεια ζωή, μέχρι που ένας απροσδόκητος θάνατος και μια σειρά αποκαλύψεων θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Η Νικόλ Κίντμαν ενώνει τις δυνάμεις της με την πολυβραβευμένη σκηνοθέτιδα, Σούζαν Μπίερ, ενώ στη σειρά τον ρόλο του προστατευτικού πατέρα της έχει ο Ντόναλντ Σάδερλαντ. Η Γκρέις θα έρθει αντιμέτωπη με μια απίστευτη κατάσταση, στην οποία θα πρέπει να ακολουθήσει η ίδια τις συμβουλές που έδινε σε ασθενείς της για να επιβιώσει σε μια νέα πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Ο Ντέιβιντ δημιούργησε ακόμη μια προωθητική σειρά με έναν γοητευτικό και περίπλοκο θηλυκό ρόλο στο επίκεντρο”, αναφέρει η Κίντμαν.

O Χιου Γκραντ έχει τον ρόλο του συζύγου της Γκρέις, του Τζόναθαν. Ο ίδιος είναι ένας επιτυχημένος ογκολόγος παίδων και θα μπλεχτεί στην ίδια ιστορία με την Γκρέις, καθώς θα έρθουν στο φως αποκαλύψεις που θα τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν την ιδανική ζωή τους.

Η σειρά έχει χιτσκοκικές καταβολές και το μυστήριο είναι σε πρώτο ρόλο. Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς οι χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να σώσουν ό,τι μπορούν μέσα σε μια εξαιρετικά απίθανη κατάσταση. Αφήνοντας πίσω όλα αυτά που έχτισαν σε μια ζωή, η Γκρέις κι ο Τζόναθαν θα έρθουν αντιμέτωποι με τους δικούς τους δαίμονες.

Πόσο σημαντική είναι η εμπιστοσύνη σε μια σχέση; Πόσο καλά γνωρίζεις τον άνθρωπο με τον οποίο ζεις τόσα χρόνια; Ουσιαστικές απορίες θα βάλουν τους ήρωες του “The Undoing” να απαντήσουν σε ερωτήσεις που δεν έχουν απαντήσεις και να ανακαλύψουν νέες πτυχές του εαυτού τους.

Το “The Undoing” ολοκληρώνεται σε 6 επεισόδια, τα οποία είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσα από το Vodafone TV, αμέσως μετά την προβολή τους στην Αμερική.

Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί στις 30 Νοεμβρίου και οι συνδρομητές του Vodafone TV έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τόσο αυτή τη σειρά όσο και όλο το υπόλοιπο δημοφιλές περιεχόμενο της HBO, αποκλειστικά από το Vodafone TV, το Σπίτι της HBO στην Ελλάδα.

Το Vodafone TV είναι πλέον διαθέσιμο εύκολα και γρήγορα, χωρίς χρήση αποκωδικοποιητή, με άμεση online ενεργοποίηση στο vodafone.gr, χωρίς δέσμευση συμβολαίου και με δωρεάν δοκιμή για τον 1ο μήνα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης