Ζούμε σε περίεργες εποχές. Η πανδημία έχει επηρεάσει την καθημερινότητα ολόκληρου του πλανήτη με εκκωφαντικές συνέπειες. Οι ζωές όλων των ανθρώπων, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, έχουν προσαρμοστεί στη νέα κανονικότητα, με την επιστημονική κοινότητα να παλεύει σύσσωμη τον ιό.
 

Οι ερωτήσεις είναι πολλές και οι απαντήσεις για την πανδημία ακόμη δεν έχουν δοθεί όλες. Το National Geographic, μέσα από το Vodafone TV, προσφέρει μια διεισδυτική ματιά σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από τρία ντοκιμαντέρ: «Κυνηγοί του Ιού», «Εξάπλωση: Από τον Ebola στον COVID-19» και «Breakthrough: Πολεμώντας τον Ιό 2020».
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τα τρία αυτά ντοκιμαντέρ μελετούν εις βάθος τις προσπάθειες επιστημόνων σε όλο τον κόσμο, καθώς αναζητούνται απαντήσεις για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Στο “Οι Κυνηγοί του Ιού”, o εξερευνητής του National Geographic, Chris Golden, και ο ανταποκριτής του ABC News, James Longman, ξεκινούν ένα ταξίδι εν μέσω της πανδημίας για να ανακαλύψουν πώς θα σταματήσουν την επόμενη πανδημία, προτού να είναι αργά.

Μέσα από τις εκπομπές «Εξάπλωση: Από τον Έμπολα στον Covid-19» και «Breakthrough: Πολεμώντας τον Ιό 2020» θα γνωρίσουμε ερευνητές από όλο τον πλανήτη, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να αντιμετωπίσουν την απειλή. Με μια επανεξέταση της ιστορίας, ίσως οι επιστήμονες βρουν τις αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν αισιοδοξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα απίθανα ντοκιμαντέρ όμως δεν σταματούν εκεί. Στο Vodafone TV θα βρείτε το νέο ντοκιμαντέρ του Ron Howard, “Rebuilding Paradise”, που διηγείται τα γεγονότα της φονικής πυρκαγιάς της 8ης Νοεμβρίου του 2018 στην πόλη Paradise, στην Καλιφόρνια. Η φωτιά αυτή κόστισε τη ζωή σε 85 ανθρώπους και κατέστρεψε το 95% των τοπικών υποδομών, εκτοπίζοντας πάνω από 50.000 κατοίκους από τα σπίτια τους.

Ο βραβευμένος με Oscar, Ron Howard, έρχεται να χαρίσει μια συγκινητική ιστορία δύναμης που αφηγείται το πώς συνεργάστηκε μια διαλυμένη κοινότητα για να μαζέψει τα κομμάτια της από μια τραγωδία που της στοίχισε.
 

 

Αυτά και άλλα ανεπανάληπτα ντοκιμαντέρ μπορείτε να βρείτε στο Vodafone TV, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε όλους τους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση σε πλούσιο, αποκλειστικό και δημοφιλές περιεχόμενο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου και χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση αποκωδικοποιητή.

Μάλιστα, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τον πρώτο μήνα της υπηρεσίας δωρεάν και να έχουν πρόσβαση, μέσω του Vodafone TV app, από το κινητό ή το tablet σε δημοφιλή κανάλια, δωρεάν αγαπημένες ταινίες, σειρές για μικρούς και μεγάλους, αλλά και όλο το αποκλειστικό περιεχόμενο της HBO. Όλα αυτά, κάνοντας άμεσα Online εγγραφή στο vodafone.gr μέσα σε λίγα λεπτά, με πολύ απλά βήματα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης