Το καυτό πρόγραμμα του Vodafone TV δεν σταματά και οι αμέτρητες ώρες του On Demand περιεχομένου μπορούν να σου κρατήσουν συντροφιά, ό,τι κι αν θες να παρακολουθήσεις: ταινίες, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ και shows, σε όποια οθόνη θέλεις. Με το Vodafone TV έχεις τη δυνατότητα να βρεις αυτό που θέλεις να δεις και να το απολαύσεις τόσο στην τηλεόρασή σου, όσο και στο κινητό ή το τάμπλετ σου.

Οι επιλογές είναι πραγματικά εξαιρετικής ποιότητας και ανάμεσά τους ξεχωρίζουμε τη βιβλιοθήκη της HBO. Το Vodafone TV, το Σπίτι της HBO στην Ελλάδα, φέρνει τις πολυβραβευμένες παραγωγές του δημοφιλούς αμερικανικού δικτύου On Demand για να τις απολαύσεις όπου και όποτε θέλεις. Απ’ αυτές ξεχωρίζουν δύο σοκαριστικά ντοκιμαντέρ, που θα σε εκπλήξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

The Soul of America
 

Ένα συναρπαστικό και ταυτόχρονα ενημερωτικό ντοκιμαντέρ, που δείχνει πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία 100 χρόνια η Αμερική. Μια ματιά στις κρυφές γωνιές της χώρας, για τις οποίες κανείς δεν μιλά.
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ντοκιμαντέρ αυτό κοιτάζει το σκοτεινό παρόν των ΗΠΑ μέσα από τον φακό του παρελθόντος για να εξετάσει κάποια από τα γεγονότα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Απίθανοι παραλληλισμοί φωτίζουν τα μυστικά της χώρας και την τρέχουσα πολιτική.

Ο συγγραφέας, δημοσιογράφος, βραβευμένος με Pulitzer ιστορικός και προεδρικός βιογράφος, John Meacham, έχει γράψει το bestseller, στο οποίο βασίζεται το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ και δίνει μια ακόμη πιο ζωντανή απάντηση με τις ανεκτίμητες γνώσεις του.

The Perfect Weapon
 

Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται, αλλά δεν φαίνεται. Εδώ και δεκαετίες ο κυβερνοχώρος αποτελεί πρόσφορο έδαφος για επιθέσεις πολύ πιο επικίνδυνες απ’ ό,τι φανταζόμαστε. Ο πόλεμος για την πληροφορία είναι πιο ισχυρός από ποτέ και η σύγχυση του εχθρού έρχεται μέσα από την έλλειψη πληροφόρησης, μια τακτική που λαμβάνει χώρα εδώ και χρόνια.
 

“Η κακή πληροφορία διαδίδεται πιο γρήγορα κι από τον κορωνοϊό”, λέει το “The Perfect Weapon”, ένα ντοκιμαντέρ που περιγράφει τη δύναμη των κυβερνοόπλων και το πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές.

Βασισμένο στο bestseller του διεθνούς ανταποκριτή των New York Times, David E. Sanger, το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ εξερευνά τις μάχες που λαμβάνουν χώρα στο διαδίκτυο και αποτελούν πλέον τον κυρίαρχο τρόπο, με τον οποίο πραγματώνεται το σαμποτάζ ανάμεσα στα έθνη.
 

 

Ο βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης, John Maggio, παρουσιάζει συνεντεύξεις με κορυφαία στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών του στρατού, αλλά και πολιτικούς που βρίσκονται στο μέτωπο του “κυβερνοπολέμου”. Μια μάχη που έχει θύματα αθώους πολίτες και την οποία ξεκίνησε η Αμερική, αλλά δεν γνωρίζει πώς να σταματήσει. Πρόκειται για μια ξεχωριστή ματιά στον μυστικό κόσμο των κατασκόπων και των χάκερ, που φτάνει μέχρι και στα γεγονότα των αμερικανικών εκλογών του 2020.

Αυτά και πολλά ακόμη μπορείτε να βρείτε στο Vodafone TV, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε όλους τους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση σε πλούσιο, αποκλειστικό και δημοφιλές περιεχόμενο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου και χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση αποκωδικοποιητή.

Μάλιστα, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τον πρώτο μήνα της υπηρεσίας δωρεάν και να έχουν πρόσβαση, μέσω του Vodafone TV app, από το κινητό ή το tablet σε δημοφιλή κανάλια, δωρεάν αγαπημένες ταινίες, σειρές για μικρούς και μεγάλους, αλλά και όλο το αποκλειστικό περιεχόμενο της HBO. Όλα αυτά, κάνοντας άμεσα online εγγραφή στο vodafone.gr μέσα σε λίγα λεπτά, με πολύ απλά βήματα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης