Τα νέα Smartwatches Garmin fēnix 5, τα οποία διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά όσοι βρέθηκαν στο κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Golden Hall.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Marcus Berg δοκιμάζει το Garmin fēnix 5X στον ΓΕΡΜΑΝΟ

(από αριστερά) Η Μαραθωνοδρόμος Γιώτα Βλαχάκη, η Πρωταθλήτρια Ελλάδας σε Διάθλο & Τρίαθλο, Ντενίζ Δημάκη, ο Χριστόφορος Μποζατζίδης Υποδιευθυντής Channel Marketing Κινητής & Αγορών Ομίλου ΟΤΕ, η Χρυσή Ολυμπιονίκης στο βάδην, Αθανασία Τσουμελέκα και ο Πρωταθλητής Ελλάδας σε Διάθλο & Τρίαθλο, Γρηγόρης Σκουλαρίκης

Τα προηγμένα ρολόγια Garmin fēnix5, fēnix 5S και fēnix 5X, που εντυπωσίασαν το κοινό, είναι ιδανικά για το τρέξιμο, το γυμναστήριο, την ποδηλασία, την κολύμβηση και άλλες δραστηριότητες. Είναι εξοπλισμένα με μοναδικές λειτουργίες, αλλά και με ενσωματωμένο αισθητήρα που καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς από τον καρπό, όλο το 24ωρο. Διαθέτουν στεφάνη, πλήκτρα και πλάτη από ανοξείδωτο ατσάλι, έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης, εξελιγμένη καταγραφή δραστηριοτήτων & ύπνου, νέα λουράκια από σιλικόνη,που αλλάζουν εύκολα και γρήγορα, κεντρικό widget επιδόσεων και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. Διατίθενται από 599,90€ και σε 36 άτοκες δόσεις .

Οι Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι τεχνολογίας της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπορούν να δείξουν στους καταναλωτές πώς να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες του νέου τους smartwatch ή Activity Tracker. Παράλληλα, τους βοηθούν να το σετάρουν και να το συγχρονίσουν με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Υποδιευθυντής Channel Marketing Κινητής & Αγορών Ομίλου ΟΤΕ, και η Αθανασία Τσουμελέκα, Χρυσή Ολυμπιονίκης στο βάδην 

Η Ελεωνόρα Μελέτη και ο Γιώργος Μανίκας στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το fēnix 5S, με διάμετρο στα 42 χιλιοστά, απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό. Είναι μικρό και άνετο, με αυτονομία 9 ημερών σε λειτουργία smartwatch και 14 ωρών για χρήση GPS.

Το κομψό fēnix 5, με διάμετρο στα 47 χιλιοστά, διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα, έχει αυτονομία 2 εβδομάδων σε λειτουργία smartwatch και 24 ωρών για συνεχόμενη χρήση GPS.

(από αριστερά) Ο Τάσος Κανελλόπουλος, COO Digital Tracer Electronics, η Γιούλικα Σκαφιδά και η Νάνσυ Ζαμπέλη, Εμπορική Διευθύντρια Digital Tracer Electronics

Με προφορτωμένο τοπογραφικό και ποδηλατικό χάρτη Ευρώπης και διάμετρο στα 51 χιλιοστά, τo fēnix 5X ξεχωρίζει για τις επιπλέον λειτουργίες πλοήγησης, όπως η δημιουργία πορείας μετ’ επιστροφής που επιτρέπει στον χρήστη να ορίζει ακριβώς την απόσταση που θέλει να τρέξει (ή να κάνει ποδήλατο) και να επιλέγει την πορεία που προτιμάει. Με το fēnix 5X οι χρήστες έχουν οδηγίες πλοήγησης για στροφές, ενώ μπορούν να δουν σημεία ενδιαφέροντος & αξιοθέατα που βρίσκονται κοντά τους. Η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει 12 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και 20 ώρες σε λειτουργία GPS.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ βάζει τους καταναλωτές στην καρδιά της τεχνολογίας, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από hightech προϊόντα και smart gadgets, όπως wearables, VR glasses, drones, action cameras, 4K/HD cameras, smart τηλεοράσεις, gaming & κονσόλες.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης