Η μέρα που ο ήχος αποκτά την αισθητική του διάσταση έφτασε. Μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε κι εσείς τα νέα HUAWEI FreeBuds Lipstick και να διαπιστώσετε πώς ένα απλό και χρηστικό τεχνολογικό εργαλείο είναι δυνατόν να αποτελέσει την επιτομή του στιλ και της ομορφιάς.
 

Τα νέα HUAWEI FreeBuds Lipstick είναι πλέον διαθέσιμα στην αγορά και προσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό καλαίσθητου σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Το αριστοκρατικό κόκκινο συναντά το κλασικό μαύρο, η τεχνολογική αρτιότητα συναντά τη σχεδιαστική κομψότητα και όλα αυτά σε ένα ζευγάρι ακουστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεθυστική μυρωδιά της συσκευασίας τους δε θα είναι η μόνη ευχάριστη έκπληξη για όσους θα  έχουν τη χαρά να ανοίξουν τη συσκευασία. Η μαύρη, εκλεπτυσμένη, ανοξείδωτη θήκη τους, που θυμίζει κραγιόν, με τη χρυσή λεπτομέρεια στη μέση, δείχνει πως δεν έχουμε να κάνουμε με ένα απλό ζευγάρι ακουστικά, αλλά με μια τεχνολογική πρόταση για χρήστες που ξέρουν τι θέλουν.
 

Τα νέα ακουστικά FreeBuds Lipstick της HUAWEI προσφέρουν επιδόσεις υψηλής τεχνολογίας με  μπαταρία που αντέχει για ώρες, ήχο υψηλή ποιότητας, εργονομικό σχεδιασμό και εύκολη διασύνδεση μεταξύ των συσκευών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα HUAWEI FreeBuds Lipstick διατίθενται από τις 31 Ιανουαρίου με δώρο το HUAWEI Watch Fit σε όλο το επίσημο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας.
 

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.huaweistore.gr/el/promo-page-lipstick/ 

Λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης