Η HONOR το νεανικό brand τεχνολογίας ανακοίνωσε στα πλαίσια της μεγαλύτερης Ευρωπαικής έκθεσης τεχνολογίας IFA 2020 το Σεπτέμβρη τα δύο της νέα wearables, το rugged HONOR Watch GS PRO και το fitness lifestyle ρολόι HONOR Watch ES.

Το HONOR Watch GS Pro, το πρώτο smartwatch της αγοράς που συνδυάζει μαζί 25 ημέρες αυτονομία μπαταρίας, διπλά ενισχυμένο σύστημα GPS και χαρακτηριστικά που βοηθούν και προστατεύουν τον χρήστη ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, αφού δοκιμάστηκε από τα διεθνή Μέσα, ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο wearable της Χρονιάς από τα Android Headlines, Phandroid και Νewsweek.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διεθνές περιοδικό Newsweek ξεχώρισε τη μεγάλη αυτονομία του και την ασφάλεια που παρέχει, ενώ το Android Headlines και Phandroid το ξεχώρισαν γιατί προσφέρει τόσα πολλά επαγγελματικά χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε ένα μόνο προϊόν στην αγορά τα οποία παρέχονται στην πιο value for money τιμή. Το ανθεκτικό δοκιμασμένο με 14 διαφορετικά πρωτόκολλα στρατιωτικού επιπέδου HONOR Watch GS Pro και το lifestyle fitness watch HONOR WATCH ES θα είναι διαθέσιμα τον Οκτώβριο στην Ελλάδα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης