Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το tablet νέας γενιάς της Microsoft, Surface Pro 6, με την κωδική ονομασία “Carmel”, θα κυκλοφορήσει στα μέσα της επόμενης χρονιάς, με μεγάλες αλλαγές στον σχεδιασμό του.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για χρήση των τελευταίων επεξεργαστών της Intel και ίσως θύρα USB-C, όπως είχε και το Surface Book 2. Πολλοί αναλυτές βέβαια περιμένουν μόνο θύρα Surface Connector της Microsoft, τουλάχιστον μέχρι και το επόμενο μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περαιτέρω πληροφορίες αναφέρουν ότι τα Surface tablets χαμηλότερου κόστους της Microsoft, που αναμένεται να ανταγωνιστούν το iPad της Apple, ίσως λανσαριστούν φέτος το καλοκαίρι. Τα μοντέλα αυτά έχουν την κωδική ονομασία “Lex” / “Libra”. Αυτά τα tablets αναμένεται να κοστίζουν περίπου 400 δολάρια και να έχουν Intel επεξεργαστές και οθόνες 10 ιντσών. Η αυτονομία αναμένεται στις 9,5 ώρες και θα έχουν USB Type-C. Επίσης θα έχει κατά 20% μικρότερο βάρος σε σχέση με το τωρινό 5ης γενιάς Surface Pro.

Ενδιάμεσα από τις δύο παραπάνω κυκλοφορίες, υπάρχει πιθανότητα να δούμε και μια ανανεωμένη έκδοση των Surface Pro tablets 5ης γενιάς και συγκεκριμένα, αυτό το φθινόπωρο. Αυτά τα μοντέλα ενδεχομένως να τροφοδοτούνται από επεξεργαστές Intel 8ης γενιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης