Η 79η τελετή των Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκε χθες στο Beverly Hilton στο Λος Αντζελες, όπου η σειρά «Succession» θριάμβευσε, καθώς απέσπασε τα βραβεία Καλύτερης Δραματικής Σειράς, Α’ Ανδρικού ρόλου για τον Jeremy Strong και Β’ Γυναικείου ρόλου για την Sarah Snook!
 

Απολαύστε τη σειρά στο Novacinema4 κάθε βράδυ από αύριο, Τρίτη 11 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στις 23.00, ενώ την Κυριακή 16 Ιανουαρίου θα προβληθούν σε ένα μοναδικό μαραθώνιο όλα τα επεισόδια back to back από τις 15.45!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά αφηγείται την ιστορία της οικογένειας ενός μεγιστάνα των media ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας και της ζωής του και η εκτεταμένη οικογένεια του, ονειρεύεται ήδη την διαδοχή. Ο τρίτος κύκλος της σειράς έρχεται για να αναδείξει πτυχές του οικογενειακού εμφυλίου που ξεσπά για χάρη της διαδοχής δημιουργώντας εντάσεις. Αιφνιδιασμένος από τον Kendall, ο Logan Roy βρίσκεται σε δύσκολη θέση, και προσπαθεί να εξασφαλίσει οικογενειακές, πολιτικές και οικονομικές συμμαχίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Nicholas Braun, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen και άλλοι.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης