Μια νέα λειτουργία, για όσους θέλουν να ενημερώνονται γρήγορα και εύκολα για όσα τους αρέσουν, ετοιμάζει το Spotify, η οποία θα λέγεται “What’s New” (Τι νέο υπάρχει) και θα γίνει διαθέσιμη σταδιακά, για όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν την εφαρμογή, μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

Σκοπός της νέας λειτουργίας είναι να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε νέα κυκλοφορία υπάρχει από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, αλλά και τις εκπομπές που παρακολουθούν. Το “What’s New” θα έχει τη δική του “σελίδα” που θα ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο και θα μπορείτε να την επισκέπτεστε πατώντας στο νέο εικονίδιο του Spotify που θα βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης και θα έχει το σχήμα καμπάνας (bell icon).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και με μια πρώτη ματιά το “What’s New” μοιάζει αρκετά με τη λειτουργία του Release Radar, που επίσης ενημερώνει τους χρήστες σχετικά με τις νέες κυκλοφορίες, το Spotify διευκρίνισε πως το δεύτερο δημιουργείται μέσω ανθρώπινης επιλογής και χρήσης αλγορίθμου, ενώ το πρώτο δεν θα κάνει διακρίσεις και θα φιλοξενεί ό,τι καινούργιο υπάρχει για τους μουσικούς και τα σόου που σας αρέσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ελένη Δρίβα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης