Η Sony ανακοινώνει σήμερα το soundbar-ναυαρχίδα της εταιρείας, το HT-A7000, που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε μία εντελώς καινούργια, καθηλωτική εμπειρία. Βυθιστείτε στον απόλυτο ρεαλισμό.
 

Κορυφαίος ήχος surround

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το HT-A7000 διαθέτει 7.1.2 κανάλια, δύο ηχεία με κατεύθυνση προς τα πάνω, δύο tweeter δέσμης, πέντε μπροστινά ηχεία για ευρύτερο ηχητικό πεδίο και ένα ενσωματωμένο, διπλό subwoofer για βαθιά μπάσα. Σε συνδυασμό με το Vertical Surround Engine και το S-Force PRO Front Surround, το HT-A7000 δημιουργεί εικονικό ήχο surround που προέρχεται από όλες τις κατευθύνσεις γύρω σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε πλήρως την ποιότητα των Dolby Atmos® και DTS: X®.
 

Χάρη στο Vertical Surround Engine της Sony, το HT-A7000 μπορεί να κατευθύνει ήχο σε κατακόρυφο χώρο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ήχο προερχόμενο από πάνω χωρίς την ανάγκη τοποθέτησης ηχείων στην οροφή. Εκτός από το S-Force Pro Front Surround, παράγει ουσιαστικά πεδίο ήχου surround με ήχο που έρχεται σε εσάς και από τις δύο πλευρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξελιγμένη τεχνολογία ηχείων

Το HT-A7000 έρχεται με δύο ηχεία τοποθετημένα προς τα πάνω που αντανακλούν τον ήχο στην οροφή. Τα ηχεία που είναι τοποθετημένα προς τα πάνω, σε συνδυασμό με το Vertical Surround Engine, προσφέρουν ακόμα πιο ατμοσφαιρική εμπειρία ήχου.
 

Τα tweeter Beam ανακλούν τον ήχο στα πλευρικά τοιχώματα και επεκτείνουν τον ήχο surround για να σας προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία που υπερβαίνει το μέγεθος της τηλεόρασής σας. Όταν συνδυάζεται με το S-Force PRO Front Surround, σας δίνει ακόμα μεγαλύτερο ήχο surround για μια εντυπωσιακή εμπειρία.

Τα ηχεία που είναι τοποθετημένα προς τα πάνω, τα ενσωματωμένα subwoofer και τα μπροστινά ηχεία διαθέτουν μονάδα X-Balanced Speaker σε μοναδικό ορθογώνιο σχήμα για μεγιστοποίηση της περιοχής του διαφράγματος των ηχείων, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ηχητική πίεση για πιο «σκληρά» μπάσα και πιο καθαρές φωνές.

Βυθιστείτε με εξαιρετική ποιότητα μουσικής, ταινιών και παιχνιδιών
 

Με το HT-A7000, η μουσική σας ζωντανεύει όπως ποτέ άλλοτε. Ανακαλύψτε έναν νέο τρόπο ακρόασης με το 360 Reality Audio    που σας μεταφέρει σε μία πραγματικά συναρπαστική ζωντανή συναυλία ή εμπειρία σε στούντιο. Μπορείτε να απολαύσετε 360 Reality Audio στο Amazon Music HD, Deezer, nugs.net και TIDAL . Ή απολαύστε τη μουσική με τον τρόπο που πραγματικά οι καλλιτέχνες ήθελαν, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης για κρυστάλλινη ακρίβεια.
 

Το HT-A7000 διαθέτει DSEE Extreme ™, το οποίο χρησιμοποιεί το Edge-AI για την αποκατάσταση όλων των συμπιεσμένων ψηφιακών αρχείων μουσικής σε πραγματικό χρόνο για την αποκατάσταση του ήχου υψηλής εμβέλειας που χάνεται σε συμπίεση για μια πιο πλούσια και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης.

Όταν πρόκειται για ταινίες και παιχνίδια, το HT-A7000 δημιουργεί ζωντανές σκηνές γεμάτες χρώμα και ρεαλιστικό βάθος. Όλη η αρχική ποιότητα εικόνας διατηρείται όταν παίζεται μέσω του HT-A7000, ώστε να είστε εντελώς βυθισμένοι σε ταινίες. Τα παιχνίδια και οι ταινίες είναι πολύ πιο συναρπαστικά και ρεαλιστικά, καθώς το HT-A7000 υποστηρίζει όλα τα τελευταία πρότυπα όπως 8K HDR, 4K120 και Dolby Vision.

Βυθιστείτε ακόμη περισσότερο με το προαιρετικό subwoofer και τα πίσω ηχεία

Για ακόμα πιο βαθιά μπάσα, προσθέστε ένα προαιρετικό ασύρματο subwoofer. Η ύπαρξη δύο τύπων subwoofer επιτρέπει στο ενσωματωμένο subwoofer του HT-A7000 να διαχειρίζεται μπάσο και φωνητικά και στο προαιρετικό ασύρματο subwoofer να εστιάζει στον ήχο χαμηλής εμβέλειας. Για πλούσια μπάσα, προσθέστε το subwoofer SA-SW5 με βαθιά, άφθονα μπάσα 300W από οδηγό 180 mm με παθητικό ψύκτη. Εναλλακτικά, επιλέξτε το subwoofer SA-SW3 με ήχο 200W από ένα μικρό subwoofer αντανακλαστικού μπάσου με οδηγό 160 mm. Για ακόμα πιο πολλές κινηματογραφικές συγκινήσεις, με ήχο που προέρχεται ακριβώς από πίσω σας, προσθέστε τα ασύρματα πίσω ηχεία SA-RS3S με συνολικά 100W ευρύτερου ήχου surround και δυνατότητα τοποθέτησης σε τοίχο.

Ήχος surround ιδανικός για το δωμάτιό σας

Το HT-A7000 περιλαμβάνει ενσωματωμένα μικρόφωνα που κάνουν όλη τη δουλειά για να σας προσφέρουν τέλειο surround ήχο για το δωμάτιό σας. Επίσης, δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε με ακρίβεια τα ηχεία. Η βελτιστοποίηση ηχητικού πεδίου μετρά έξυπνα το ύψος και το πλάτος του δωματίου, καθώς και τη θέση του προαιρετικού subwoofer και των πίσω ηχείων και βελτιστοποιεί τον ήχο για τέλεια εφαρμογή ανάλογα με τη διάταξη του δωματίου σας. Το HT-A7000 σας επιτρέπει να απολαύσετε τη Βελτιστοποίηση Πεδίου Ήχου (Sound Field Optimization) με ή χωρίς προαιρετικά ηχεία και είναι εύκολο στη χρήση – απλώς ενεργοποιήστε το από τις αρχικές ρυθμίσεις ή από το αρχικό μενού.
 

Καλύτερη απόδοση με τηλεοράσεις της Sony

Όταν το συνδέσετε σε τηλεόραση   BRAVIA™ με το Acoustic Center Sync χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο, τόσο τα ηχεία του soundbar όσο και τα ηχεία της τηλεόρασης χρησιμοποιούνται ως το κεντρικό ηχείο στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε τον διάλογο ακριβώς από εκεί πού στέκεται ο χαρακτήρας στη σκηνή. Η δράση και ο ήχος ευθυγραμμίζονται με ακρίβεια, έτσι η θέαση γίνεται πολύ πιο συναρπαστική.
 

Με το ενσωματωμένο περιβάλλον διεπαφής χρήστη, οι ρυθμίσεις του soundbar εμφανίζονται αυτόματα στο μενού «Γρήγορες Ρυθμίσεις» των τηλεοράσεων BRAVIA για εύκολο έλεγχο των λειτουργιών ήχου, του πεδίου ήχου και της έντασης .

Σχεδίαση σώματος προς όλες τις κατευθύνσεις

Το HT-A7000 και τα προαιρετικά ηχεία έχουν σχεδιαστεί μέσα σε ένα πολυκατευθυντικό σώμα για μια πλήρως συνεκτική εμφάνιση. Τα εκλεπτυσμένα, στρογγυλεμένα άκρα του αντιπροσωπεύουν ένα συμπαγές μπλοκ που προσφέρει ευρεία διάδοση ήχου. Ο συνδυασμός ποιοτικών υλικών δένει αρμονικά με οποιοδήποτε περιβάλλον καθιστικού.
 

Απολαύστε μουσική με όλη την οικογένεια

Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε δημοφιλείς μουσικές υπηρεσίες όπως το Spotify και ακούστε όλα τα αγαπημένα σας άλμπουμ και λίστες  αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας Chromecast, Spotify Connect ™ ή την εφαρμογή AirPlay 2 στο HT-A7000. Μπορείτε να συνδεθείτε ασύρματα  από το smartphone σας με τεχνολογία Bluetooth® ή να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο Wi-Fi για ροή μουσικής από τις δικές σας συσκευές.
 

Voice Control
Φωνητικός έλεγχος

Το soundbar είναι συμβατό με συσκευές που υποστηρίζουν Google Assistant  με ενσωματωμένο Chromecast και συσκευές Amazon Alexa  . Απλώς προσθέστε το soundbar HT-A7000 στην ομάδα ηχείων σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Home για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή μουσικής, να αλλάξετε την ένταση και πολλές άλλες λειτουργίες χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας.

Εύκολη σύνδεση

Το HT-A7000 είναι σχεδόν έτοιμο για χρήση κατευθείαν μόλις βγει από το κουτί. Απλώς συνδέστε το στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας τη σύνδεση HDMI eARC και ενεργοποιήστε την. Με USB, οπτικό και αναλογικό ήχο, καθώς και είσοδο και έξοδο HDMI (eARC) και S-CENTER OUT για συμβατά μοντέλα BRAVIA, έχετε όλες τις συνδέσεις που χρειάζεστε για να απολαύσετε μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου surround.

•    Το μοντέλο HT-A7000, τα ασύρματα πίσω ηχεία SA-RS3S, το προαιρετικό subwoofer SA-SW5 και το προαιρετικό subwoofer SW-SW3 θα είναι διαθέσιμα από το Σεπτέμβριο του 2021.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, παρακαλώ επισκεφθείτε: https://www.sony.gr/electronics/sound-bar/ht-a7000

Για περισσότερα νέα της Sony, επισκεφθείτε: http://presscentre.sony.eu/

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης