Φανταστείτε ένα σπίτι με τα αγαπημένα κατοικίδιά σας, αλλά χωρίς την ατελείωτη τρίχα που αφήνουν παντού. Αυτό σας προσφέρει η νέα σειρά από σκούπες χειρός της Hoover, η Freedom 2 σε 1, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις τρίχες των τετράποδων φίλων μας, αλλά και για κάθε είδους σκόνη, γύρη και τρίχα που μπορεί να ξυπνά δυσάρεστα τις αλλεργίες σας.

Πώς δουλεύουν οι νέες σκούπες Freedom 2 σε 1; Αρχικά ξεχάστε τα καλώδια, καθώς είναι επαναφορτιζόμενες και δουλεύουν αυτόνομα έως 25 λεπτά, δηλαδή χρόνο αρκετό για να περάσετε όλο το σπίτι! Έχουν κοντάρι, οπότε ξεχνάτε και να σκύβετε ενώ, αν χρειαστεί, το βγάζετε και τις χρησιμοποιείτε σαν σκούπα χειρός για τις επιφάνειες που θέλουν περισσότερη προσοχή, από ένα μαξιλάρι μέχρι τις περσίδες των παραθύρων. Βέβαια είναι συμπαγείς και ελαφριές, οπότε ξεχνάτε και τα κουβαλήματα και τα τραβήγματα μιας πιο μεγάλης σκούπας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι άλλο ξεχνάτε; Όπως είπαμε, σκόνες και τρίχες, καθώς η μεγάλη μηχανοκίνητη περιστρεφόμενη βούρτσα θα καθαρίσει τα πάντα. Έξτρα εργαλεία όπως το ειδικό πέλμα MiniTurbo για τρίχες κατοικίδιων, ένα ακόμη μικρό πέλμα και ένα ρύγχος, θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τη σκόνη και τις τρίχες όπου κι αν έχουν κρυφτεί ή τριφτεί τα ακούραστα σκυλιά και γατιά σας. Ξεχνάτε βέβαια και τις σακούλες, καθώς οι σκούπες λειτουργούν κυκλωνικά οπότε δεν τις χρειάζονται. Απλά, μόλις γεμίσει ο μεγάλος κάδος των 0,7 λίτρων, τον αδειάζετε με ένα κλικ στον κάδο των απορριμμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα αλλεργίας, οι πολύ-σκούπες χειρός Freedom 2 σε 1 δε μένουν μόνο στη μεγάλη απορροφητικότητά τους. Τα υλικά του πέλματος αλλά και το φίλτρο της σκούπας είναι εμποτισμένα με ιόντα αργύρου, οπότε έχουν βακτηριοκτόνα δράση άρα ο καθαρισμός που σας προσφέρουν είναι ακόμη πιο υγιεινός.

Πατώματα, καναπέδες, πολυθρόνες, χαλιά, κάθε έπιπλο, μοκέτες, περσίδες, πατάκια, οι νέες φορητές και επαναφορτιζόμενες σκούπες της Hoover θα καθαρίσουν γρήγορα και χωρίς να σας κουράσουν το σπίτι από ό,τι σας ταλαιπωρεί. Και μόλις τελειώσετε το σκούπισμα, θα σας αδειάσουν και τη γωνιά καθώς αποθηκεύονται σε όρθια θέση καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο.

Αν θέλετε κάτι ακόμη πιο εξειδικευμένο για τις αλλεργίες σας, η Hoover διαθέτει πολλά προϊόντα για ειδικές ανάγκες καθαριότητας με μοναδικές τεχνολογίες. Όπως το Ultra Vortex, ένα σκουπάκι που εξοντώνει βακτηρίδια και ακάρεα σκόνης (ιδανικό για στρώματα), με τη χρήση ακτινοβολίας UV και ιόντων αργύρου. Και αυτό έχει το ειδικό πέλμα για κατοικίδια MiniTurbo, το οποίο θα το βρείτε είτε ως βασικό εργαλείο είτε ως αξεσουάρ και σε άλλα μοντέλα της Hoover.

Hoover Freedom: Ένα εργαλείο για όλες τις δουλειές!

Η νέα σειρά πολύ-σκουπών χειρός της Hoover είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και περιλαμβάνει δύο μοντέλα, το Freedom FD22RP011 με ενδεικτική τιμή λιανικής τα €199 και το Freedom FD22G011 στα €179 αντίστοιχα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης