Η εφαρμογή του Netfix θα σταματήσει να λειτουργεί σε κάποιες παλιότερες smart TVs της Samsung από την 1η Δεκεμβρίου 2019. Η Samsung το ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ενώ το Netflix στέλνει μηνύματα απευθείας στις επηρεαζόμενες τηλεοράσεις.

Το μήνυμα αναγράφει: “Το Netflix δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο για αυτήν τη συσκευή μετά την 1η Δεκεμβρίου 2019”. Δυστυχώς δεν δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες ως προς τον λόγο που συμβαίνει αυτό πέραν της έκφρασης “λόγω τεχνικών περιορισμών”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τηλεοράσεις που δεν θα είναι πλέον συμβατές, είναι παλαιότερα μοντέλα smart TV της Samsung, όμως δεν υπάρχει σαφής λίστα ακόμη. Η μόνη σαφής ένδειξη είναι το μήνυμα απευθείας από το Netflix. Αν έχει εμφανιστεί στην τηλεόρασή σας, τότε σίγουρα θα είναι ανάμεσα στα μοντέλα, που δεν θα υποστηρίζουν πλέον την εφαρμογή.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι αλλαγές φαίνεται να προέρχονται από τις υπηρεσίες του Netflix, το οποίο προβαίνει σε κάποιες αλλαγές, που δεν επιτρέπουν την εφαρμογή για τηλεοράσεις πλέον σε παλιότερα μοντέλα. Πιθανώς να εμφανιστούν ασυμβατότητες και με άλλα μοντέλα.

Φυσικά, ακόμη κι αν η εφαρμογή του Netflix για τη Samsung τηλεόρασή σας σταματήσει να λειτουργεί, θα μπορείτε και πάλι να συνδέσετε κάποια άλλη συσκευή, που υποστηρίζει το Netflix, όπως μια κονσόλα gaming ή κάποιον υπολογιστή.

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης