Με επίκεντρο τον καταναλωτή, η LG Electronics (LG)  προσφέρει μοναδικό design, εύχρηστα και προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα, που ανταπεξέρχονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Στο πλαίσιο αυτό, το καινοτόμο πλυντήριο-στεγνωτήριο LG TWINWash™, δημιουργήθηκε για να απολαμβάνουν οι χρήστες βέλτιστες και γρήγορες πλύσεις για ρούχα σαν από καθαριστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυξανόμενη τάση σε εξειδικευμένο ρουχισμό και η ποικιλία υφασμάτων, οδήγησαν σε μια μεγαλύτερη ανάγκη για ξεχωριστούς κύκλους πλύσης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι χρήστες να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στο πλύσιμο, καθιστώντας το όλο εγχείρημα πιο αγχωτικό. Έτσι, η LG ξεκίνησε να ερευνά την πιθανότητα κατασκευής ενός πλυντηρίου που θα επιτρέπει την εκτέλεση δύο ξεχωριστών κύκλων πλύσης ταυτόχρονα, έχοντας επίσης τη δυνατότητα πλύσης μικρού φορτίου ρούχων, επιλέγοντας έναν σχεδιασμό που περιλαμβάνει την προσθήκη ενός μικρού πλυντηρίου κάτω από το συμβατικό κάδο πλύσης.

 

Για να βρείτε τα πλυντήρια στεγνωτήρια TWINWash της LG, πατήστε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πλυντήρια στεγνωτήρια TWINWash™ της LG βελτιώνουν τη διαδικασία πλυσίματος, καθώς επιτρέπουν το πλύσιμο και το στύψιμο δύο διαφορετικών φορτίων ρούχων ταυτόχρονα, σε δυο ξεχωριστούς κάδους. Ο κύριος κάδος επιτρέπει την πλύση μεγαλύτερου φορτίου με τεχνολογία ατμού, ενώ ο μικρός κάδος είναι ιδανικός για τα ευαίσθητα υφάσματα και τα μικρά είδη που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Ο συνδυασμός πλυντηρίου-στεγνωτήριου της LG εξασφαλίζει πεντακάθαρα και στεγνά ρούχα, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να έχει ξεχωριστή συσκευή στεγνωτηρίου.

Το TWINWash™ διαθέτει πλήθος τεχνικών χαρακτηριστικών υψηλής καινοτομίας καθώς και  τεχνολογία ECO HYBRID, η οποία χρησιμοποιεί ξηρή συμπύκνωση αέρα, χωρίς την κατανάλωση νερού. Έτσι μειώνεται το κόστος ενέργειας και το στέγνωμα μπορεί να γίνει σε χαμηλή θερμοκρασία με υψηλή ενεργειακή απόδοση και ευγενική φροντίδα για ευαίσθητα υφάσματα. Μία πρόσθετη πρωτοποριακή λειτουργία του είναι η TrueSteam™, η οποία διαπερνά τα υφάσματα με ατμό για την εξάλειψη του 99,9% των οικιακών αλλεργιογόνων, καθώς και των οσμών. Παράλληλα, χρησιμοποιώντας το smartphone, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν  την πλύση από απόσταση.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης