H Sony κυκλοφόρησε το νέο PULSE 3D Midnight Black Wireless Headset. Πρόκειται για μία νέα έκδοση του PULSE 3D wireless headset, σε Midnight Black απόχρωση, το οποίο δένει άψογα με το DualSense wireless controller – Midnight Black.
 

Φυσικά, οι προηγμένες τεχνολογίες του PULSE 3D™ wireless headset υπάρχουν και σε αυτήν την έκδοση του, με εντυπωσιακό 3D Audio για κονσόλες PS5, Dual hidden microphones για καθαρή επικοινωνία με τους συμπαίκτες σου την ώρα του παιχνιδιού, αλλά και EQ Presets, τα οποία θα σε βοηθήσουν να φέρεις τον ήχο στα μέτρα σου.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Όπως ακριβώς θέλουν οι δημιουργοί τους να ακούγονται τα παιχνίδια

 
3D AUDIO*: Νιώσε να σε περικυκλώνουν εκπληκτικά ηχητικά πεδία, με ένα headset που έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιεί πλήρως την τεχνολογία Tempest 3D AudioTech του PS5 και με προσεκτικά ρυθμισμένη απόκριση συχνοτήτων που θα σας βοηθήσει να αντιλαμβάνεστε καλύτερα την τοποθεσία κάθε ήχου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

DUAL MICROPHONES: Απόλαυσε κρυστάλλινη καταγραφή φωνής μέσα από τα δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα με λειτουργία ακύρωσης θορύβου.

 
ΕQ PRESETS: Ρύθμισε το προφίλ ήχου των ακουστικών όσο παίζεις με το νέο εργαλείο EQ presets, προσβάσιμο άμεσα από το μενού του PS5.

*Διαθέσιμο όταν το χαρακτηριστικό υποστηρίζεται από τον τίτλο.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης