Του Παύλου Κρούστη

Πλούσια ήταν η χθεσινή παρουσίαση της Sony με μπόλικες πληροφορίες να βγαίνουν τόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όσο και έπειτα με διευκρινήσεις. Σήμερα είχαμε ενημέρωση από την PlayStation Greece για την κατάσταση στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε ότι το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Νοεμβρίου, με το δεύτερο κύμα δηλαδή και μόλις μια εβδομάδα έπειτα από το πρώτο, το οποίο περιλαμβάνει τις ΗΠΑ, Ιαπωνία, Καναδά, Μεξικό, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, Ν. Κορέα. Στο δεύτερο κύμα, που είναι και η Ελλάδα, είναι όλες οι υπόλοιπες χώρες πλην της Κίνας, για την οποία ακόμα δεν υπάρχει σαφής ημερομηνία κυκλοφορίας.

Στα τοπικά νέα, η PlayStation Greece θα διαθέσει το PlayStation 5 στη χώρα μας χωρίς έξτρα “καπέλο”, με την τελική τιμή να είναι ίδια με αυτή που ανακοινώθηκε και για τις υπόλοιπες αγορές, δηλαδή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • PlayStation 5 – €499,99
  • PlayStation 5 Digital Edition – €399,99

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η διαφορά του PS5 και του PS5 Digital είναι ότι η Digital Edition δεν διαθέτει Ultra HD Blu-ray drive (είσοδο για δισκάκια), συνεπώς θα μπορεί να παίξει μόνο τα παιχνίδια που μπορεί να κατεβάσει κάποιος από το Store.
 

Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες της χώρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης