Του Παύλου Κρούστη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

[Ενημέρωση – 17/09/20 – 00:05]: Δείτε την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας, πατώντας εδώ.

[Αρχική ανάρτηση]

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ και αρκετό καιρό βλέπουμε εκτιμήσεις, φήμες και άλλα πολλά σχόλια για την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation 5. Η Sony ως τώρα κρατά κλειστά τα χαρτιά της, ενώ η κονσόλα αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο που έρχεται.
 

Από την άλλη μεριά, η Microsoft μόλις την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε την τιμή των δύο μοντέλων Xbox που θα κυκλοφορήσει ($299 για το Series S και $499 για το Series X) μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας, που είναι στις 10 Νοεμβρίου.

Το PlayStation 5 μάς έχει δείξει το χειριστήριο και τις δυνατότητές του, ενώ έχουμε μάθει κάποια πράγματα για τα χαρακτηριστικά του και τη δύναμή του. Παράλληλα, είδαμε και παρουσίαση με τα παιχνίδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον πρώτο καιρό. Στη σημερινή παρουσίαση, η Sony αναμένεται να ανοίξει και τα υπόλοιπα χαρτιά της. Πέρα από την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή για τα δύο μοντέλα PS5, που θα κυκλοφορήσουν (PS5 και PS5 digital), πιθανώς να δούμε νέους τίτλους ή να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτούς που ήδη έχουν ανακοινωθεί, ενώ πιθανώς να ανακοινωθούν και νέα για τις υπηρεσίες της εταιρείας, όπως την επέκταση επιτέλους του PlayStation Now και σε άλλες χώρες (πχ. Ελλάδα).

Δείτε την παρουσίαση (Έναρξη: 23:00 – ώρα Ελλάδος):
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης