Λευτέρης Ξυκομηνός

Μια οθόνη αποτελεί το βασικότερο μέρος στη σύνθεση ενός υπολογιστή, καθώς είναι το μοναδικό μέσο που επικοινωνούν τα μάτια μας. Παράλληλα, όντας ογκώδης κατασκευή, θα πρέπει να είναι έχει καλαίσθητο και εργονομικό σχεδιασμό. Η εξειδικευμένη εταιρεία οθονών AOC προσθέτει στη σειρά «Style» μια νέα οθόνη 27 ιντσών χωρίς πλαίσιο περιμετρικά. Η οθόνη «Q2781PQ» εντυπωσιάζει με τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και την ασύμμετρη βάση της. Επιπλέον, διαθέτει ανάλυση QHD (2560 x 1440) καθώς και ένα νέο AH-IPS οπίσθιο πάνε. Με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και χαρακτηριστικά όπως την τεχνολογία Flicker-FREE, η νέα οθόνη ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των οικιακών όσο και των επαγγελματιών χρηστών που δίνουν βάρος στην αισθητική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαμπερά χρώματα – μοναδικό σχεδιασμός

Η οθόνη AOC Q2781PQ 27 ιντσών διαθέτει αναβαθμισμένο σχεδιασμό και ποιότητα εικόνας που θα εντυπωσιάσει κάθε χρήστη που δίνει έμφαση στην αισθητική. Εκτός από την εξαιρετικά λεπτή εμφάνιση και την κομψή ασύμμετρη βάση, η οθόνη διαθέτει νέο σχεδιασμό «4 πλευρών χωρίς πλαίσιο», με 5,7χιλ. μαύρο περίγραμμα στο πάνω μέρος, τη δεξιά και την αριστερή πλευρά και περίγραμμα 6,25χιλ. στο κάτω μέρος. Έτσι, εκτός από εντυπωσιακή, η οθόνη καταφέρνει να εξοικονομεί χώρο στο γραφείο. Πίσω από τη λεπτή σχεδίαση, βρίσκεται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας η οποία προσφέρει μια πρώτης τάξεως εμπειρία θέασης. Διαθέτει ένα σύγχρονο AH-IPS panel που επιτρέπει ευρείες γωνίες θέασης 178 μοιρών, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο έντονα χρώματα με 100% sRGB χρωματικού εύρους και την καλύτερη δυνατή χρωματική ομοιομορφία από όλες τις γωνίες θέασης. Η AOC Q2781PQ προσφέρει ανάλυση QHD (2560 x 1440 οριζόντιες και κάθετες γραμμές) και πάνω από 3,6 εκατομμύρια Pixels. Οι χρήστες που ασχολούνται με την επεξεργασία βίντεο ή φωτογραφιών θα επωφεληθούν από την ευκρίνεια και τα έντονα οπτικά που εντυπωσιάζουν για τη μεγάλη λεπτομέρεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λειτουργική και εύχρηστη

Σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία Flicker-FREE και οι πολλαπλές θύρες εισόδου video καθιστούν την AOC Q2781PQ σε μια λειτουργική και ελκυστική επιλογή για το σπίτι ή το χώρο εργασίας. Οι χρήστες που κάθονται πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη θα επωφεληθούν από την τεχνολογία Flicker-FREE της AOC, η οποία ρυθμίζει τη φωτεινότητα μέσω ενός DC (Direct Current) backlight συστήματος, ώστε να μειώνεται το δυσάρεστο «τρεμόπαιγμα» που δημιουργεί συχνά κόπωση στα μάτια. Όσοι επιθυμούν να συνδέσουν την κομψή οθόνη με κονσόλες gaming, Blu-ray players ή φορητές συσκευές όπως laptops, μπορούν να το κάνουν μέσω μιας σειράς σύγχρονων εισόδων, όπως DisplayPort, δυο εισόδους HDMI καθώς και κλασική D-Sub VGA.
Είτε η οθόνη προορίζεται για την επεξεργασία φωτογραφιών, είτε για εργασία σε υπολογιστικά φύλλα, η AOC Q2781PQ θα συνεπάρει τους οικιακούς και επαγγελματίες χρήστες ή ακόμη και τους οπαδούς της μόδας.
Τέλος, η AOC Q2781PQ θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο 2016 στην ενδεικτική τιμή των 349 ευρώ. Όπως και με όλες τις οθόνες AOC, η εταιρία προσφέρει εγγύηση 3 ετών με επιτόπια υπηρεσία ανταλλαγής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης