Λευτέρης Ξυκομηνός

Καθώς το καλοκαίρι αποφάσισε να μας επισκεφθεί αναπάντεχα και με εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, οι βόλτες και οι έξοδοι αυξάνονται κατακόρυφα. Ιδιαίτερα μάλιστα, όταν πρόκειται για μια βόλτα στην παραλία, η μουσική είναι αναπόσπαστη συντροφιά. Έτσι, είναι η καλύτερη στιγμή για την απόκτηση μιας εξειδικευμένης συσκευής αναπαραγωγής ποιοτικού ήχου. Η Pioneer, όντας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρου του ήχου με πολυετή εμπειρία, ανακοίνωσε για την ελληνική αγορά το φορητό Digital Audio Player XDP-100R.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με Λειτουργικό Σύστημα Android OS, υποστήριξη πολλών μορφών φορμά υψηλής ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένων αρχείων DSD 11,2MHz και FLAC/WAV 384kHz/24bit, καθώς και την συναρπαστική νέα μορφή ήχου MQA, το XDP-100R είναι το ιδανικό φορητό audio player για ακρόαση μουσικής τόσο στις βόλτες σας, όσο και στον οικιακό χώρο.
Λόγω της μεγάλης αύξησης των φορμά ήχου High Res με ποιότητα ανώτερη των CD, των συσκευών αναπαραγωγής (player) που τις υποστηρίζουν, αλλά και της ευρείας διάδοσης των υπηρεσιών streaming για ήχο και βίντεο, ακολούθως, πολλοί χρήστες αναζητούν περισσότερους τρόπους για να απολαμβάνουν υλικό υψηλής ανάλυσης όπου κι αν βρίσκονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οθόνη 4,7 ιντσών του XDP-100R, που θεωρείται κορυφαία για την κατηγορία, συμβάλλει στην επέκταση των δυνατοτήτων της συσκευής μέσω εφαρμογών από το Google Play. Παράλληλα, η υποστήριξη Wi-Fi και Bluetooth προσφέρει πληθώρα επιλογών ασύρματης διασύνδεσης. Με την προ-εγκατεστημένη εφαρμογή «OnkyoMusic», ο χρήστης μπορεί να κάνει λήψη αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης χωρίς υπολογιστή. Επιπλέον, επιπρόσθετα της ενσωματωμένης μνήμης, είναι εφικτό να επεκταθεί η χωρητικότητα αποθήκευσης έως και τα 432GB, με τις δύο υποδοχές για κάρτες micro SD.

Επίσης, χάρη στα φημισμένα SABRE DAC της ESS Technology, το XDP-100R εγγυάται μια μουσική εμπειρία όπως καμία άλλη. Η πλακέτα ήχου και η πλακέτα του επεξεργαστή (CPU) είναι διαχωρισμένες εσωτερικά, απομονώνοντας ακόμη περισσότερο τις πηγές θορύβου, κατά τον ίδιο τρόπο – φιλοσοφία διαχωρισμού του ενισχυτή από τη συσκευή αναπαραγωγής σε ένα τυπικό στερεοφωνικό ηχοσύστημα. Με αυτόν τον τρόπο αρχιτεκτονικής, βελτιώνεται η ποιότητα ακρόασης του υλικού από την υπάρχουσα μουσική βιβλιοθήκη σας. Ακολούθως, ο χρήστης μπορεί να εισάγει τα αρχεία μουσικής που διαθέτει πολύ απλά, μέσω της εφαρμογής «X-DAP Link». Επιπρόσθετα του στιβαρού σώματος από αλουμίνιο, η συσκευή διαθέτει αφαιρούμενα προστατευτικά στην επάνω και κάτω πλευρά για την προστασία των καλωδίων και των βυσμάτων από φθορές και καταπονήσεις.
Εν κατακλείδι, το Digital Audio Player XDP-100R της Pioneer, θα σας προσφέρει ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας αυτό το καλοκαίρι, χάρις την εξυπηρετική του φορητότητα, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη ευκολία χρήσης και τον άψογο ήχο.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης