Οι αδερφοί Russo απ’ ό,τι φαίνεται μετά το τιτάνιο project των Avengers αναλαμβάνουν για λογαριασμό του Netflix να μεταφέρουν τον κόσμο του Magic: The Gathering σε τηλεοπτική σειρά.

Το Netflix και η Hasbro ανακοίνωσαν ότι οι Joe και Antony Russo θα εκτελέσουν χρέη παραγωγών για την πρώτη animated σειρά που θα βασίζεται στο πασίγνωστο παιχνίδι καρτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Είμαστε τεράστιοι fans του Magic: The Gatherin από τότε που εμφανίστηκε και η συμβολή μας στη δημιουργία αυτών των ιστοριών σε animation αποτελεί πραγματικά ένα παθιασμένο project για εμάς”, αναφέρουν τα αδέλφια Russo σε ανακοίνωσή τους.

Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες ακόμη για το project, αλλά γνωρίζουμε ότι οι Mike Larocca και Isaac Krauss θα είναι επίσης παραγωγοί. Οι Henry Gilroy (Star Wars Rebels, Star Wars: The Clone Wars) και Jose Molina (The Tick, Agent Carter) θα είναι οι συγγραφείς, αλλά και co-executive producers. Το animation θα γίνει από την Bardel Entertainment, ενώ το project θα επιβλέπει το δίκτυο Octopie.

Το Magic είναι το πιο πρόσφατο project που αποτελεί μεταφορά από παιχνίδι για το Netflix, με το The Witcher, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Henry Cavill, να είναι ήδη στα σκαριά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης