Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων Nano886PB με Real 4K ανάλυση και τεχνολογία NanoCell για μια πραγματικά εκπληκτική απόδοση των χρωμάτων. Διαθέσιμη σε 75, 65, 55 και 50 ίντσες και με 8 εκατομμύρια pixels, τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων, αποδίδουν εμφανώς πιο ευκρινή εικόνα κινηματογραφικών προδιαγραφών, με περισσότερες λεπτομέρειες, ξεπερνώντας τα διεθνή πρότυπα.

Οι νέες τηλεοράσεις ενσωματώνουν την τεχνολογία NanoCell που χρησιμοποιεί νανοσωματίδια που φιλτράρουν και βελτιώνουν τα χρώματα, απομακρύνοντας την ασάφεια από τα μήκη κύματος RGB, με αποτέλεσμα πιο γνήσια χρώματα με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και ρεαλιστικές, ζωντανές εικόνες. Σχεδιάστηκαν με γνώμονα την αισθητική του σπιτιού, καθώς ξεχωρίζουν για τον κομψό και minimal σχεδιασμό τους και τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησής τους που τις κάνει να μοιάζουν σαν πραγματικό έργο τέχνης, ομορφαίνοντας ταυτόχρονα τον εκάστοτε χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ενσωματώνουν τον επεξεργαστή α7 Gen4 AI 4K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί τεχνολογία machine learning για την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου, όπου κάθε ρύθμιση στην εικόνα και τον ήχο γίνεται αυτόματα. Οι LG Nano886PB TVs φέρνουν, επίσης, τον κινηματογράφο στο σπίτι χάρη στη λειτουργία “Pure Colors” και τις τελευταίες τεχνολογίες απεικόνισης, ενώ το βελτιωμένο πρότυπο HDR με τις αναβαθμισμένες τεχνολογίες Dolby παρέχουν μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία για την παρακολούθηση των αγαπημένων σας ταινιών και σειρών. Συγκεκριμένα, το HDR 10 Pro, ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. To Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround. Επιπλέον, η λειτουργία FILMMAKER MODE™ απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τις αρχικές αναλογίες διαστάσεων, χρώματα και ρυθμούς καρέ.

Οι νέες Nano886PB τηλεοράσεις αποτελούν την ιδανική επιλογή και για τους gamers που αναζητούν την τέλεια οθόνη για να απολαμβάνουν τα γραφικά των παιχνιδιών σε υψηλή ανάλυση. Διαθέτοντας το Game Optimizer που προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της εικόνας, βελτιστοποιούνται τα γραφικά και οι εικόνες, παρέχοντας μια καλύτερη gaming εμπειρία. Χάρη στην υποστήριξη της AMD FreeSync™ Premium, μειώνεται σημαντικά το τρεμόπαιγμα και οι αλλοιώσεις, προσφέροντας πιο καθαρές εικόνες και ομαλή κίνηση στα παιχνίδια. Ακόμη, τα VRR, ALLM και eARC πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1 που επιτρέπουν περιεχόμενο με γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, φέρνουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου στο σπίτι, καθώς επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση με ηχεία Bluetooth για μια πραγματικά ασύρματη εμπειρία ήχου surround, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνουν τους χρήστες για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες.

Τέλος, με το LG ThinQ, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν το Home IoT οικοσύστημά τους με φυσική αναγνώριση της φωνής, μέσα από μια ολοκαίνουρια αρχική οθόνη που παρέχει καλύτερο χειρισμό των συνδεδεμένων συσκευών. Ταυτόχρονα, το ανασχεδιασμένο Magic Remote με την εργονομική σχεδίαση που το καθιστά πιο εύκολο στο κράτημα και το προηγμένο σύστημα στόχευσης και κύλισης, επιτρέπει ταχύτερες αναζητήσεις, ενώ η ενσωματωμένη AI τεχνολογία παρέχει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης