Για Windows και Mac κυκλοφόρησε σήμερα η εφαρμογή WhatsApp. Το desktop client της εφαρμογής θα προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά και τα shortcuts, που έχουμε δει στην Web εφαρμογή. Η διαφορά τους είναι ότι η desktop δε θα εξαρτάται από την mobile εφαρμογή για την πλατφόρμα επικοινωνίας. Η σημερινή ανακοίνωση είχε ως εξής:

«Σήμερα σας παρουσιάζουμε την desktop εφαρμογή WhatsApp, έτσι ώστε να έχετε έναν νέο τρόπο για να κρατάτε επαφή με όλους οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε, είτε από το τηλέφωνό σας, είτε είστε στον υπολογιστή σας στο σπίτι ή στη δουλειά. Όπως και το WhatsApp Web, η desktop εφαρμογή είναι μια επέκταση του τηλεφώνου σας: Μπορεί να σας εμφανίσει συνομιλίες και μηνύματα από την mobile συσκευή σας.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφαρμογή desktop είναι διαθέσιμη για Windows 8+ και Mac OS 10.9+ και μπορείτε να τη βρείτε στο blog του WhatsApp. H εφαρμογή WhatsApp γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη, καθώς η εταιρεία βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της, έχοντας απέναντί τους την ανταγωνιστική εφαρμογή, Viber.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης