Κάθε χρόνο, περίπου 6 εκατ. επισκέπτες καταφθάνουν στην Καπέλα Σιξτίνα, στο Βατικανό, για να θαυμάσουν τις τοιχογραφίες του Μιχαήλ Αγγέλου. Η Καπέλα Σιξτίνα, που ολοκληρώθηκε πριν περίπου 500 χρόνια, υποδέχεται έναν ολοένα και αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι ερχόμενοι φέρνουν μαζί τους και ζέστη, υγρασία, σκόνη και διοξείδιο του άνθρακα.  


 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έφοροι του ιστορικού αυτού χώρου αναζήτησαν βοήθεια για να καταφέρουν να διατηρήσουν τα ιστορικά αυτά έργα και να περιορίσουν τις φθορές. Συνεργάτης σε αυτήν την εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια είναι η Carrier.
 

Η “έξυπνη” τεχνολογική αντιμετώπιση του προβλήματος και η ικανοποίηση των απαραίτητων συνθηκών από το σύστημα κλιματισμού της Carrier κατάφερε να ρυθμίσει τη θερμοκρασία και τα επίπεδα υγρασίας, ώστε να μην χρειαστεί να μειωθούν οι 20.000 επισκέπτες ανά ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Carrier παρουσίασε το πρώτο σύστημα κλιματισμού για την Καπέλα Σιξτίνα το 1993. Το σύστημα αυτό εξυπηρετούσε έως και 700 ταυτόχρονους επισκέπτες. Το νέο σύστημα της εταιρείας που κατασκευάστηκε το 2015 συμπεριλάμβανε επιπλέον ρυθμιζόμενες συνθήκες, όπως σχετική υγρασία, συγκέντρωση διοξειδίου και ταχύτητα αέρα. Η μοναδική λύση της Carrier μπορεί να διατηρήσει ιδανικές συνθήκες για έως και 2.000 ταυτόχρονους επισκέπτες!
 

H Καπέλα Σιξτίνα όμως δεν είναι το μόνο έργο που διατηρείται σε βέλτιστες συνθήκες χάρη στην Carrier. Η εταιρεία έχει κλιματίσει μεγάλα έργα σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως την Όπερα του Σίδνεϋ στην Αυστραλία, τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, το Μουσείο της Ακρόπολης και πολλά ακόμη, με πολύ διαφορετικές ανάγκες κλιματισμού και ιδιαίτερες τεχνικές απαιτήσεις.
 

Το μεγαλύτερο έργο της εταιρείας όμως είναι… ο κλιματισμός του δικού σας σπιτιού!

Τα οικιακά κλιματιστικά της Carrier παρέχουν εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις και επιτυγχάνουν ιδανικές συνθήκες πολύ γρήγορα και με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Περιέχουν φίλτρα καθαρισμού πενταπλής δράσης, καθαρίζοντας τον εσωτερικό αέρα, ενώ διαθέτουν εξελιγμένες λειτουργίες, όπως η λειτουργία Sleep, που αυξομειώνει αυτόματα τη θερμοκρασία του κλιματιστικού ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν! Άλλες “έξυπνες” λειτουργίες περιλαμβάνουν το Intelligent Eye, που σας εντοπίζει μέσα στον χώρο, ώστε να στρέψει τα κύματα αέρα προς το μέρος σας ή μακριά από εσάς, αναλόγως των προτιμήσεών σας.

Τα 5 έτη εγγύησης για όλα τα μέρη των κλιματιστικών μονάδων είναι προνόμιο που έχουν οι χρήστες της Carrier, ενώ οι εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές προσφέρονται για να ανακαλύψετε τι σημαίνει προσιτή ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Στα καταστήματα Κωτσόβολος θα βρείτε τα οικιακά κλιματιστικά της Carrier σε μοναδικές προσφορές.

Δείτε τα νέα οικιακά κλιματιστικά της Carrier, πατώντας εδώ.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης