Η TeamViewer, ο κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος ασφαλών λύσεων απομακρυσμένης σύνδεσης, ανακοινώνει σήμερα  τη συμβατότητα του TeamViewer Pilot με τη σουίτα TeamViewer Frontline που επιτρέπει σε όλους τους χρήστες του Pilot να αξιοποιήσουν τις υπάρχουσες λύσεις Frontline. Επιπλέον, η ενημέρωση 3.0 φέρνει νέες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης του Microsoft HoloLens 2, λεπτομερών αναφορών πρωτοκόλλου σύνδεσης και σχολιασμών σε πραγματικό χρόνο.
 

Η επιτυχημένη λειτουργικότητα του TeamViewer Pilot και του TeamViewer Frontline προσφέρει τώρα μια ποικιλία εργαλείων που βασίζονται στο workflow, εύκολα διαθέσιμα στους πελάτες του TeamViewer Pilot, π.χ. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για την ψηφιοποίηση μη αυτόματων διαδικασιών κατά μήκος της αλυσίδας. Ενώ οι πελάτες του TeamViewer Pilot χρησιμοποιούν τις νέες ροές εργασίας για παράδειγμα, μπορούν να ξεκινήσουν μια συνεδρία υποστήριξης TeamViewer Pilot εάν χρειάζονται απομακρυσμένη βοήθεια. Σε συνδυασμό με το TeamViewer IoT, οι πελάτες μπορούν να ρυθμίσουν μια πλήρη λύση από προειδοποιητικές ειδοποιήσεις συντήρησης, έως ροές εργασιών συντήρησης με υποστήριξη TeamViewer Frontline και TeamViewer Pilot που βασίζεται σε AR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Στην TeamViewer διασφαλίζουμε τη μέγιστη παραγωγικότητα με ιδιαίτερη έμφαση στη διαλειτουργικότητα όλων των λύσεων AR, ενσωματώνοντας το Pilot όχι μόνο σε συνεργαζόμενες λύσεις όπως το Microsoft Teams αλλά και σε άλλα προϊόντα TeamViewer όπως το TeamViewer Frontline suite ή το TeamViewer Tensor », λέει ο Andreas Haizmann, διευθυντής διαχείριση προϊόντων της TeamViewer. “Επιπλέον, διασφαλίζουμε ότι υποστηρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές, όπως οθόνες που στηρίζονται στο κεφάλι, έξυπνα γυαλιά, smartphone και γυαλιά μικτής πραγματικότητας, καθώς  η συμβατότητα είναι ένα βασικό θέμα για την TeamViewer γενικά.”

Η ενημέρωση του TeamViewer Pilot 3.0 φέρνει την υποστήριξη του Microsoft HoloLens 2, τη νεότερη γενιά γυαλιών μικτής πραγματικότητας από τη Microsoft, η οποία επιτρέπει πλήρη εμπειρία και την καλύτερη δυνατή εμπειρία AR. Μαζί με λεπτομερή αναφορά σύνδεσης, η οποία βελτιώνει περαιτέρω τον έλεγχο και την καταγραφή των εκτελούμενων εργασιών και μια μοναδική δυνατότητα σχολιασμού σε πραγματικό χρόνο χωρίς να διακόψετε τη ροή του βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης