Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του site Techblog.gr, η Xiaomi έρχεται επίσημα στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει γραφείο στην Ελλάδα και να ξεκινήσει τη διάθεση συγκεκριμένων μοντέλων Xiaomi smartphones και gadgets.

Αυτήν τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πώς θα γίνεται η διάθεση των προϊόντων της Xiaomi στην ελληνική αγορά. Αν δηλαδή θα υπάρχει κάποιο επίσημο online κατάστημα ή αν τα smartphones και τα gadgets θα διατίθενται αποκλειστικά από αλυσίδες ηλεκτρικών ή δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης δεν γνωρίζουμε – εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες – ποια θα είναι τα μοντέλα της Xiaomi που θα γίνουν διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Ακόμα και στην Κίνα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτήσεις ένα από τα νέα μοντέλα smartphones της Xiaomi. Για τα Mi Note 2 και Mi Mix υπήρχε λίστα αναμονής αρκετών ημερών και αγορά μόνο online από το κινέζικο κατάστημα και μόνο για κατοίκους της Κίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Techblog σχετικά με την έλευση της Xiaomi στην Ελλάδα είναι ανεπιβεβαίωτες και σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης