Η ViewSonic λανσάρει νέα monitors ιδανικά για "work from anywhere"

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Απριλίου 2021, 22:03
Η ViewSonic λανσάρει νέα monitors ιδανικά για "work from anywhere"

Η ViewSonic Corp., κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, παρουσιάζει μια σειρά οθονών, που υποστηρίζουν την τάση work-from-anywhere, η οποία έχει αυξηθεί σημαντικά τους τελευταίους μήνες. Καθώς η εργασία από το σπίτι και η εργασία εν κινήσει γίνονται η νέα κανονικότητα, οι συγκεκριμένες οθόνες διαθέτουν μία σειρά από χαρακτηριστικά, που βελτιώνουν σημαντικά το workflow. Η ViewSonic προσφέρει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων που ενισχύουν την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα της εργασίας και περιλαμβάνει τις VG2440V και VG2740V με ενσωματωμένες webcams υψηλής ποιότητας, την VG3456 με ultra-wide οθόνη και USB-C docking και την VA1655 για μοναδική φορητότητα.
 

"Καθώς διαμορφώνονται πιο ευέλικτα μοντέλα απομακρυσμένης και υβριδικής εργασίας, οι άνθρωποι χρειάζονται διαφορετικές λύσεις απεικόνισης. Ενεργήσαμε άμεσα για να ανταποκριθούμε σε αυτήν την τάση και αναβαθμίσαμε τις σειρές οθονών μας VG και VA, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες τόσο για εταιρικά όσο και για οικιακά γραφεία", δήλωσε ο Oscar Lin, Head of the Monitor Business Unit της ViewSonic. "Οι επαγγελματίες όλων των κλάδων μπορούν να βρουν εύκολα μια δεύτερη οθόνη στην ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων μας, που ικανοποιεί τις ανάγκες τους και τους βοηθά να δημιουργήσουν έναν πολύ αποδοτικό δεύτερο κόμβο εργασίας, όπου κι αν βρίσκονται."Εξαιρετική ποιότητα τηλεδιάσκεψης μέσω ενσωματωμένης Full HD webcam


Η συμμετοχή σε ένα meeting από το σπίτι είναι πολύ διαφορετική από τη πραγματοποίηση του σε μία πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδριάσεων. Προκείμενου να γεφυρώσει αυτή τη διαφορά, η ViewSonic παρουσιάζει τις VG2440V 24 ιντσών και την VG2740V 27 ιντσών, οι οποίες διαθέτουν ενσωματωμένη Full HD webcam με ανάλυση 1920 x 1080. Οι οθόνες αυτές προσφέρουν τηλεδιάσκεψη με δυνατότητα live streaming υψηλής ποιότητας και ολοκάθαρο ήχο, μέσω ενσωματωμένου ηχείου και μικροφώνου. Χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης σε κατακόρυφη θέση και την εργονομική ευελιξία, οι οθόνες προσαρμόζουν την κάμερα στο ύψος των ματιών του χρήστη, καθιστώντας την εικονική επικοινωνία ακόμη πιο συναρπαστική, ενώ βελτιώνουν  σημαντικά τη συνολική εμπειρία τηλεδιάσκεψης.


21:9 ultra-wide οθόνη για multitasking και USB-C docking για άμεση σύνδεση


Η VG3456 της ViewSonic διαθέτει εκπληκτική WQHD 3440 x 1440 σε μια 21:9 ultra-wide οθόνη 34 ιντσών. Εγκαθιστώντας το vDisplay Manager Software, οι χρήστες μπορούν να κάνουν split screen και να αξιοποιήσουν auto-launch εφαρμογές, ώστε να μεγιστοποιήσουν τις multitasking δυνατότητες, καθώς και τις προβαλλόμενες εικόνες. Το ενσωματωμένο USB-C docking station υποστηρίζει επίσης συνδεσιμότητα ethernet, η οποία μετατρέπει την οθόνη σε hub που παρέχει φόρτιση ισχύος 90W, μεταφορά δεδομένων, internet και συνδέσεις με βίντεο, ήχο και άλλα περιφερειακά, βελτιώνοντας περαιτέρω το περιβάλλον εργασίας στο σπίτι και αυξάνοντας την αποδοτικότητα.
 

Εύκολη μετακίνηση με ένα εξαιρετικά ελαφρύ monitor


Εκτός από τα Full HD (1920x1080) φορητά touchscreen TD1655 και non-touch VG1655 monitors 15,6 ιντσών με μεταλλική σχεδίαση, η ViewSonic λανσάρει το εξαιρετικά ελαφρύ VA1655. Χάρη στο πλαστικό του περίβλημα, ζυγίζει μόλις 710 gr, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη την τοποθέτηση και τη μεταφορά του. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ενσωματωμένη πίσω βάση και περιστρεφόμενη οθόνη, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν τη γωνία θέασης και να προσανατολίζουν την οθόνη τόσο σε portrait, όσο και σε landscape mode, λειτουργίες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήστες που εργάζονται από το σπίτι και επιζητούν εύκολο set up και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας ή θέλουν να ξεπεράσουν τους περιορισμούς της μιας οθόνης ακόμη και όταν βρίσκονται εν κινήσει.Τιμές και διαθεσιμότητα


Οι VG2440V,  VG2740V και VG3456 θα είναι διαθέσιμες το 2ο τρίμηνο του 2021, ενώ η VΑ1655 θα είναι διαθέσιμη το 3ο τρίμηνο του 2021.


Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις επίσημες τιμές λιανικής.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Απριλίου 2021, 22:03