Το Πλαίσιο συμμετέχει στο πρόγραμμα αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και προσφέρει μαζί με τη μεγάλη ποικιλία στις κατηγορίες συσκευών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μία μοναδική αγοραστική εμπειρία αλλά και επιπλέον προνόμια.
 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδοτεί τους δικαιούχους σε ποσοστό από 30% έως 50% για την αγορά καινούριων κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών, αποσύροντας την παλιά, ενεργοβόρα συσκευή τους, ενώ, κάθε σπίτι που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα θα έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει έως και τρεις ηλεκτρικές συσκευές (μέχρι 2 παλαιά κλιματιστικά, ένα ψυγείο ή έναν καταψύκτη).
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Πλαίσιο θα βρεις όλα τα κορυφαία brands κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών και με το πρόγραμμα δόσεων Μήνα-Μήνα, έχεις τη  δυνατότητα να αποκτήσεις τη συσκευή που επιθυμείς ευέλικτα, χωρίς πιστωτική κάρτα, από 10 ευρώ τον μήνα.
 

Ταυτόχρονα, το Πλαίσιο κάνει την αγοραστική σου εμπειρία πιο εύκολη με την ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση των ανθρώπων της. Με ένα τηλέφωνο στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης 210 2895000 για το πρόγραμμα, ή και σε ένα κατάστημα, οι άρτια εκπαιδευμένοι εκπρόσωποι είναι έτοιμοι να δώσουν σωστές κατευθύνσεις, συμβουλές επί της εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και έξυπνους τρόπους μείωσης των μηνιαίων λογαριασμών ρεύματος.

Η αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία που χαρακτηρίζει το Πλαίσιο, θα φέρει τα προϊόντα στην πόρτα σου με τη γνωστή γρήγορη παράδοση ακόμα και την επόμενη μέρα, χωρίς αναμονή, καθώς υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα. Ταυτόχρονα, στόχος της εταιρείας είναι να παραμένεις ήσυχος και μετά την αγορά, για αυτό βρίσκεται δίπλα σου,  προσφέροντας πλήρη τεχνική υποστήριξη, της συσκευής ή των συσκευών που θα επιλέξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμμετοχή των καταστημάτων Πλαίσιο στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», αναδεικνύει για ακόμα μια φορά την υποστήριξη της συλλογικής προσπάθειας για ένα πιο πράσινο πλανήτη, κατανοώντας ότι η ενέργεια είναι πολύτιμη και η αντικατάσταση των ενεργοβόρων συσκευών είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Κι όπως πάντα, το Πλαίσιο είναι εδώ για να δώσει λύσεις γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.plaisio.gr/anakiklosi-syskevon


 

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη». Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ:  https://allazosyskevi.gov.gr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης