Τον τελευταίο χρόνο έχουμε δει αρκετές πλατφόρμες να μπαίνουν στον χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης, με την ελπίδα να γίνουν το νέο Netflix. Κάποιες είναι αρκετά επιτυχημένες, ενώ άλλες όχι τόσο. Η “μόδα” αυτή δεν φαίνεται να σταματά και ο ηθοποιός του Hollywood, Ryan Reynolds αποφάσισε να λανσάρει τη δική του.

Με ανακοίνωσή του στο Twitter, ο ηθοποιός παρουσίασε το “Mint Mobile +”. Όπως αναφέρει, είναι “η πιο προσιτή streaming υπηρεσία” και ο ηθοποιός καλεί τους fans “να κάνουν binge (να απολαύσουν απρόσκοπτα δηλαδή) πάνω απο 80 λεπτά με τον Ryan Reynolds σε ποιότητα DVD του 2003”!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού:

 

 

Μπορείτε να επισκεφθείτε το mintmobileplus.com για να διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι δεν αστειεύεται ο ηθοποιός. Η πλατφόρμα υπάρχει και έχει διαθέσιμη MIA (1) ταινία του Reynolds, το Foolproof. Πρόκειται για μια κωμωδία του 2003, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος.

Ο Reynolds, ο οποίος έχει τη φήμη του “mega-troll” του και είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media φαίνεται ότι αυτήν τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης