Η Κωτσόβολος, η Νο. 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, ξεκινά την αποκλειστική διάθεση της νέας σειράς φορητών υπολογιστών της ACER. Η καινούργια σειρά της ACER που περιλαμβάνει 10 νέα μοντέλα με εξαιρετικές επιδόσεις και κομψή εμφάνιση, διατίθεται μόνο στο δίκτυο της Κωτσόβολος σε προσιτές τιμές. Η Κωτσόβολος ταυτόχρονα προσφέρει και μία μοναδική ευκαιρία σε όσους επιλέξουν να αγοράσουν ένα φορητό υπολογιστή ACER από τις 26 έως και τις 29 Μαΐου, δίνοντας τη δυνατότητα για έως και 48 άτοκες δόσεις.

Τα νέα laptop της ACER καλύπτουν στο έπακρο τις ανάγκες κάθε χρήστη, ενώ υπάρχουν σχέδια, χρώματα και προδιαγραφές, τόσο για απλούς χρήστες, όσο και για επαγγελματίες και gamers, που αναζητούν ακόμα υψηλότερες επιδόσεις και ταχύτητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο Premium μοντέλο της σειράς, το laptop V3-372-56VZ της Acer, διατίθεται σε λευκό χρώμα και διαθέτει προηγμένο επεξεργαστή IntelCore i5-6267U 6ης γενιάς, ισχύος 2.90 GHz, μνήμη 4GB, σκληρό δίσκο 500GB, οθόνη 13.3 ιντσών, κάρτα γραφικών Intel Iris Graphics 550 και λειτουργικό σύστημα Windows 10. Προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης, με γρήγορες ταχύτητες σε κάθε λειτουργία, ενώ είναι ταυτόχρονα κομψό κι εργονομικό.

Η διευρυμένη γκάμα περιλαμβάνει φορητούς υπολογιστές ACER με οθόνη 15,6 ιντσών που ξεκινούν από 349€ έως και 749€ για όσους αναζητούν ακόμα πιο υψηλές επιδόσεις. Επιπλέον, όλοι οι φορητοί υπολογιστές της ACER διαθέτουν προηγμένους επεξεργαστές και εξαιρετικής ποιότητας κάρτες γραφικών. Για τους λάτρεις των παιχνιδιών και τους επαγγελματίες, το ACER Aspire V Nitro αποτελεί την ιδανική επιλογή, αφού συνδυάζει ασυναγώνιστη ισχύ και ακαταμάχητο στιλ σε έναν πανίσχυρο φορητό υπολογιστή. Με κορυφαίο επεξεργαστή τυπικής τάσης IntelCore i7-6700HQ (2.60 GHz), γραφικά Nvidia GeForce GTX 960M, σκληρό δίσκο 1000 GB και 8GB μνήμη RAM, προσφέρει ταυτόχρονα ομαλή λειτουργία και γραφικά υψηλών προδιαγραφών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, οι χρήστες που δεν μπορούν να αποφασίσουν μεταξύ ενός laptop και ενός tablet, μπορούν να επιλέξουν το μοντέλο Acer Aspire Switch 10 E 2 in 1, που διατίθεται σε λευκό,κοραλί και τιρκουάζ χρώμα. Πρόκειται για έναν ευέλικτο φορητό υπολογιστή με αποσπώμενο πληκτρολόγιο, που μπορεί άμεσα να μετατραπεί σε tablet και να μεταφέρεται ακόμα πιο άνετα.

Βρείτε το φορητό υπολογιστή που θέλετε στα καταστήματα Κωτσόβολος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης