Η MSI φέρνει στην ελληνική αγορά το νέο Pulse GL66

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021, 20:00
Η MSI φέρνει στην ελληνική αγορά το νέο Pulse GL66

Η MSI, κορυφαίος κατασκευαστής τεχνολογίας business, design και gaming, ανακοίνωσε πρόσφατα τη νέα σειρά φορητών υπολογιστών που βασίζεται στους πιο εξελιγμένους επεξεργαστές 11ης γενιάς Intel® και στα γραφικά NVIDIA® GeForce RTX™ 30 series GPUs. Οι νέοι φορητοί υπολογιστές συνεχίζουν την τάση που ακολουθεί η MSI να παράγει κορυφαία, ισχυρά μηχανήματα με αισθητικές πινελιές που βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών.


Με νέα εμφάνιση που σχεδιάστηκε από τον Maarten Verhoeven, παγκόσμιο πρωταθλητή του ZBrush 2018, η MSI έφερε στην Ελλάδα το νέο MSI Pulse GL66. Ο Verhoeven σχεδίασε την πανοπλία τιτανίου εμπνευσμένη από την ενέργεια Pulse για το Dragon Army για να ενισχύσει την αντοχή και την ευελιξία. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Pulse GL66 συμβολίζει τον οπλισμένο σούπερ πολεμιστή που φέρνει παλμικά ενεργειακά όπλα στο πεδίο της μάχης.Το laptop χρησιμοποιεί γραφικά NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 μαζί με επανασχεδιασμένο σωλήνα θερμότητας MSI που παράγει περισσότερη ροή αέρα στις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Ένα ανεξάρτητο αριθμητικό πληκτρολόγιο ολοκληρώνει τη μοναδική εμπειρία του χρήστη.
 

Με προσανατολισμό να καλύψει μια ευρεία γκάμα χρηστών, η νέα σειρά φορητών υπολογιστών της MSI αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της εταιρείας στην τέχνη σε όλες της τις μορφές. Η MSI δεν παρουσιάζει μόνο επιδόσεις αλλά και καινοτόμο σχεδιασμό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών. Είτε πρόκειται για ολονύχτιο gaming, είτε για γεμάτες μέρες στο γραφείο, είτε για δημιουργική εργασία από οπουδήποτε, η MSI είναι πραγματικά φιλόδοξη να επεκτείνει τη γκάμα της για να βελτιώσει την καθημερινή εμπειρία κάθε χρήστη.Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της MSI στα ακόλουθα ηλεκτρονικά καταστήματα: Κωτσόβολος (www.kotsovolos.gr), nok-Shop (www.nok-shop.gr), Msystems (www.msystems.gr), Epsilon Teledata (www.etd.gr), Websupplies (www.websupplies.gr), EuroSupplies (www.eurosupplies.com.gr)  και Cosmodata (www.cosmodata.gr)
 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021, 20:00