Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει τη νέα κυρτή οθόνη 32 ιντσών της σειράς E-line για οικιακούς χρήστες, που προσφέρει φανταστικά χρώματα και κυρτή εμπειρία προβολής στο σπίτι. Με ευρεία γωνία θέασης και ανάλυση FullHD που συμπληρώνει την τεχνολογία Ultra-Wide-Color, η νέα οθόνη εμπλουτίζει την ήδη εντυπωσιακή σειρά κυρτών οθονών Philips και παράλληλα επιβεβαιώνει τη δέσμευση της MMD να προσφέρει μια ευέλικτη και ολοκληρωμένη γκάμα στην κατηγορία κυρτών οθονών.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολοκληρωμένη ευελιξία και απόδοση
Στο σπίτι, οι οθόνες αναμένεται να εκτελούν ένα μεγάλο εύρος εργασιών. Η νέα 328E8QJAB5 στις 32 ίντσες, είναι αρκετά μεγάλη ώστε να δίνει στους χρήστες μια άνετη αίσθηση χώρου για κάθε εργασία. Χάρη στην καμπυλότητα, η οθόνη αγκαλιάζει απαλά τη γραμμή ορατότητας του χρήστη, συμβάλλοντας στην καλύτερη συγκέντρωση –ειδικά σε θορυβώδη περιβάλλοντα, όπως είναι το σπίτι.

Δείτε όλα τα μοντέλα οθονών της Philips ΕΔΩ.

Η νέα αυτή οθόνη έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους χρήστες εξαιρετική ποιότητα θέασης σε πολλές δραστηριότητες ρουτίνας, όπως είναι η αποστολή μηνυμάτων σε φίλους και η παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε δραστηριότητες που η ποιότητα εικόνας παίζει σημαντικό ρόλο, όπως είναι η προβολή αγαπημένων σειρών στο διαδίκτυο, ή η επεξεργασία βίντεο.Με FullHD ανάλυση στα 1920 x 1080 pixels, 16:9 format και προηγμένη τεχνολογία κατακόρυφης ευθυγράμμισης (VA), οι χρήστες απολαμβάνουν καθαρές εικόνες σε κάθε εργασία. Με την πρόσφατη τεχνολογία Ultra Wide-Color, η 32 ιντσών οθόνη προσφέρει εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων στο 103% της NTSC γκάμας και στο 126% της sRGB (CIE 1931), κάνοντας αισθητή την ποιότητα και την ακρίβεια στην αναπαραγωγή των χρωμάτων και δημιουργώντας μια, ακόμα πιο ζωντανή,εμπειρία προβολής. Με την καινοτόμο τεχνολογία Adaptive Sync, η οθόνη είναι ρυθμισμένη για περιεχόμενο γρήγορης δράσης και απόλυτα ομαλή θέαση, χωρίς φαινόμενα τρεμοπαίγματος, σκισίματος, ή θαμπάδας στην κίνηση της εικόνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αναλύοντας το positioning της οθόνης, ο Artem Khomenko, Product Manager Philips monitors Europe στην MMD, αναφέρει: «Η σειρά οθονών E-line έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εμπειρία θέασης κατάλληλη για το σπίτι. Η νέα κυρτή οθόνη 32 ιντσών είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο σε μια σειρά καινοτόμων κυρτών οθονών που φέρνουμε φέτος στην αγορά. Η 328E8QJAB5 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους χρήστες ευέλικτη απόδοση στις πολλές δραστηριότητες, που αποτελούν πλέον μέρος του σύγχρονου ψηφιακού τρόπου ζωής. Οι χρήστες επίσης, απολαμβάνουν τη διαβεβαίωση μιας καθιερωμένης μάρκας για συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις, συνδυάζοντας εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.»

Κομψή εμφάνιση
Όσον αφορά την εμφάνιση, η νέα κυρτή οθόνη 32 ιντσών ταιριάζει απόλυτα στο όνομα της σειράς E από τη λέξη «Elegance» , δηλαδή κομψότητα. Η εντυπωσιακή καμπυλότητα της οθόνης συμπληρώνεται από την κυρτή βάση που μαζί με το γυαλιστερό μαύρο χρώμα και το μεταλλικό φινίρισμα, αναδεικνύουν τον κομψό σχεδιασμό καθιστώντας την οθόνη μια στιλάτη πινελιά για κάθε χώρο.

Έξυπνες λειτουργίες για έξυπνη θέαση
Η προσέγγιση «ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους», δεν αφορά τη συγκεκριμένη οθόνη. Όπως και άλλα μοντέλα της σειράς E-line, έτσι και η 328E8QJAB5 διαθέτει μια εντυπωσιακή ποικιλία έξυπνων τεχνολογιών με τις οποίες οι εικόνες και τα γραφικά μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με την κάθε εργασία. Το Smart Contrast αναλύει το περιεχόμενο της οθόνης και αυτόματα προσαρμόζει τα χρώματα και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού, ενισχύοντας την εμπειρία θέασης. Κατά τη διάρκεια παιχνιδιών, οι χρήστες θα εκτιμήσουν τη λειτουργία Smart Image Game, που με ειδικές ρυθμίσεις βελτιστοποιεί τα σκοτεινά θέματα και το χρόνο απόκρισης. Η ενσωματωμένη τεχνολογία Flicker-free έχει
σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την πιθανή κόπωση των ματιών, ρυθμίζοντας τη φωτεινότητα και μειώνοντας το τρεμόπαιγμα για μια ακόμα πιο άνετη θέαση.

Η οθόνη φροντίζει επίσης και για τον ήχο, διαθέτοντας δυο ενσωματωμένα ηχεία για καθαρή αναπαραγωγή ήχου.

Η νέα οθόνη Philips 328E8QJAB5 της σειράς E-line, με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €329, θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρονικών στα τέλη Μαΐου 2017.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης