Στο νέο κατάστημα iStorm, το οποίο βρίσκεται στον ολοκαίνουργιο χώρο του εμπορικού κέντρου River West Open, οι καταναλωτές θα έρθουν σε επαφή με το μοναδικό οικοσύστημα της Apple και τις ολοκληρωμένες λύσεις που διαθέτει.
 

Μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο εμπορικό κέντρο River West, το κατάστημα iStorm μεταφέρεται στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού, το River West Open.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος της iStorm είναι να συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων της Apple, χαρίζοντας τη μοναδική αγοραστική εμπειρία που μόνο η ίδια μπορεί να προσφέρει.  
 

Το νέο Apple Premium Reseller Store, το μεγαλύτερο κατάστημα iStorm στην Αθήνα, τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα εντυπωσιακό και με καινοτόμες προτάσεις περιβάλλον για τους πελάτες. Οι καταναλωτές λαμβάνουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο και πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό, αντάξια της ποιότητας και καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της.
 

Οι καταναλωτές θα βρουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Apple, μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, σε συνδυασμό με στοχευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τους ειδικούς της Apple.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η iStorm σας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Μαρτίου να γνωρίσετε από κοντά το μαγικό κόσμο της Apple στο νέο, εντυπωσιακό κατάστημα στο River West Open. Σας περιμένει ένα εορταστικό τριήμερο με μοναδικές προσφορές στα αγαπημένα προϊόντα Apple και δωροεπιταγή 50€ για αγορές άνω των 200€.
 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα istorm.gr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης