Η Huawei ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες την κυκλοφορία του HUAWEI WATCH GT. Το νέο smartwatch ανακοινώθηκε μαζί με τη ναυαρχίδα HUAWEI Mate 20 Pro και προσφέρει στους καταναλωτές καινοτόμους και εξελιγμένους τρόπους για να παρακολουθούν τις δραστηριότητές τους και να λαμβάνουν αθλητική καθοδήγηση, βασισμένη σε επιστημονικές έρευνες.

Με το κλασικό design ενός ρολογιού χειρός, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, εξελιγμένη ανίχνευση δραστηριοτήτων και λειτουργίες καταγραφής άσκησης, το νέο HUAWEI WATCH GT αποτελεί ένα από τα πλέον αναμενόμενα wearables της χρονιάς. Το νέο ρολόι HUAWEI φέρει το όνομα GT για να επισημάνει την υψηλή απόδοση και αξιοπιστία του – όπως και οι μεγάλοι ταξιδευτές (Grand Tourers) ή τα αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης, που εμπιστευόμαστε για τις ικανότητές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φτιαγμένο για να εξερευνήσεις τη πόλη σου!

Παρακινούμενοι από τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ραγδαίες αλλαγές στον τρόπο ζωής τους που φέρνουν αυτές, οι άνθρωποι επιθυμούν όλο και πιο έντονα να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους. Ως επέκταση των smartphones, τα wearables συμπληρώνουν τις λειτουργίες των σημερινών συσκευών για να βοηθήσουν τους καταναλωτές να τις αξιοποιήσουν περισσότερο. Σχεδιασμένο για τους σημερινούς εξερευνητές της πόλης, το HUAWEI WATCH GT απαντά σε μία από τις μεγαλύτερες απαιτήσεις των καταναλωτών σχετικά με τα wearables: τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το HUAWEI WATCH GT αξιοποιεί έναν καινοτόμο, έξυπνο αλγόριθμο εξοικονόμησης ενέργειας, που του επιτρέπει να αλλάζει δυναμικά μεταξύ λειτουργίας επίδοσης και λειτουργίας αποδοτικότητας, ανάλογα με τη δραστηριότητα του χρήστη, για τη μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έτσι, το smart watch μπορεί να παραμείνει σε λειτουργία έως και δύο εβδομάδες σε λειτουργία συχνής χρήσης[1]. Επιπλέον, η διπύρηνη αρχιτεκτονική του HUAWEI WATCH GT επιτρέπει στο χρήστη να απολαμβάνει στο έπακρο και τους δύο κόσμους – είναι ταυτόχρονα ένα δυνατό και πολύ αποτελεσματικό smart ρολόι.

Εκτός από τις βελτιωμένες επιδόσεις και τα νέα χαρακτηριστικά, το HUAWEI WATCH GT φέρει επίσης ένα μοναδικό design. H 1.39-ιντσών 454×254 AMOLED οθόνη υψηλής ανάλυσης παρουσιάζει πληροφορίες ξεκάθαρα στον καρπό. Το έξυπνο πλαίσιο του smart ρολογιού ενσωματώνει ένα σχέδιο διπλής κεφαλής με ανοξείδωτο ατσάλι και κεραμικά στεφάνια, και περιβάλλεται από μια επίστρωση ανθρακούχου διαμαντιού DLC για να παρέχει στους χρήστες αντοχή που θα διαρκέσει για δεκαετίες. Το πλαίσιο των 10,6mm είναι συμβατό με ένα λουρί σιλικόνης διπλής χρωματικής τεχνολογίας

Νέες Λειτουργίες

Μαζί με την κορυφαία διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το HUAWEI WATCH GT διαθέτει κορυφαίες δυνατότητες εντοπισμού. Το smart ρολόι μπορεί να αξιοποιήσει ταυτόχρονα το GPS, το GLONASS και το GALILEO, τρία από τα μεγαλύτερα δορυφορικά συστήματα εντοπισμού θέσης, για ακριβή τοποθέτηση. Στη συνέχεια, ένας αλγόριθμος εντοπισμού οπτικοποιεί τα δεδομένα εντοπισμού για να επιτευχθεί μία one-to-one τοποθέτηση ακόμη και σε περιοχές με πολλά διαφορετικά σήματα.

Το HUAWEI WATCH GT, επιπλέον, απαντά στις ανάγκες των ενεργών χρηστών. Βάσει στην εξελιγμένη λειτουργία εντοπισμού θέσης, το HUAWEI WATCH GT υποστηρίζει, επίσης, την παρακολούθηση και καταγραφή αθλητικών δραστηριοτήτων όλων των ειδών. Συνεργαζόμενη με επαγγελματικούς αθλητικούς οργανισμούς, η Huawei δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης μιας σειράς από αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων εσωτερικών ασκήσεων, υπαίθριου τρεξίματος, ορειβασίας, ποδηλασίας και κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα. Το ρολόι υποστηρίζει επίσης λειτουργίες καταγραφής άσκησης. Αναλύοντας την καρδιακή συχνότητα των χρηστών με επιστημονικές μεθόδους, αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να γυμνάζονται με ασφάλεια, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία τους.

Η τεχνολογία παρακολούθησης της καρδιακής συχνότητας TruSeen™ 3.0, ανιχνεύει την καρδιακή συχνότητα σε κατάσταση δράσης και ανάπαυσης. Συνδυάζοντας τον καινοτόμο σχεδιασμό των οπτικών και hardware PPG και τους αλγορίθμους Τεχνητής Νοημοσύνης, η λύση μπορεί να παρακολουθεί την καρδιακή συχνότητα των χρηστών σε πραγματικό χρόνο με μεγάλη ακρίβεια. Στη λειτουργία Sport, το HUAWEI WATCH GT μπορεί να ρυθμιστεί για να ειδοποιήσει τους χρήστες να προσαρμόσουν την ένταση της προπόνησής τους με βάση ένα προκαθορισμένο διάστημα καρδιακού ρυθμού στόχου. Σε κατάσταση αναμονής, το smart ρολόι παρακολουθεί και καταγράφει αυτόματα τον καρδιακό ρυθμό των χρηστών. Το HUAWEI WATCH GT χρησιμοποιεί αόρατα φώτα για την παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας του χρήστη κατά τη διάρκεια του ύπνου, μία πιο έμπιστη μέθοδος από τις υπόλοιπες παραδοσιακές μεθόδους.

Η κλασσική έκδοση του HUAWEI WATCH GT κοστίζει 249€, ενώ όσοι προπαραγγείλουν το νέο Huawei Mate 20 Pro έως τις 31 Οκτωβρίου, θα μπορούν να το πάρουν ως δώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε: http://consumer.huawei.com/gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης