Η καραντίνα είναι ακόμη εδώ, όμως το Vodafone TV φροντίζει να κάνει την παραμονή στο σπίτι ιδιαίτερα ευχάριστη, με πλούσιο πρόγραμμα και on demand περιεχόμενο με ταινίες, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ και shows, διαθέσιμα όποτε τα θέλετε και από όποια συσκευή προτιμάτε (τηλεόραση, κινητό ή τάμπλετ).
 

Μάλιστα, το Vodafone TV προσφέρει ξεχωριστή, προσωποποιημένη εμπειρία θέασης με το Vodafone TV Kids. Πρόκειται για ένα ειδικό μενού που δίνει τη δυνατότητα στον γονιό να ελέγξει πλήρως τις ρυθμίσεις για τη θέαση περιεχομένου, ενώ τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν πάνω από 3000 επεισόδια από αγαπημένες σειρές, παιδικά κανάλια και πολλά ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα σε αυτά, βρίσκουμε αποκλειστικό περιεχόμενο για το Vodafone TV με δωρεάν ταινίες και σειρές για μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα δημοφιλέστερα παιδικά προγράμματα στον κόσμο και να γνωρίσετε κάποιες από τις νέες παιδικές σειρές που προστέθηκαν στον εκτενή κατάλογο, όπως τα παρακάτω.
 

Garfiled Show

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πασίγνωστος πορτοκαλί γάτος, που έχει μεγαλώσει γενιές ολόκληρες έρχεται στο Vodafone TV. Εξαντλώντας την υπομονή του αφεντικού του, Τζον, αλλά και του σκύλου Όντι, που τραβά τα πάνδεινα εξαιτίας του, ο Γκάρφιλντ θα κάνει τα πάντα για να απολαύσει τα αγαπημένα του λαζάνια.

Μετά από 35 χρόνια επιτυχίας, δύο ταινίες και εκατομμύρια πωλήσεις προϊόντων με το λογότυπό του, ο Γκάρφιλντ αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους και αγαπητούς γάτους στον κόσμο.

Ο Μπόμπι και ο Μπιλ

Μια σειρά που διδάσκει τις αξίες της οικογένειας και της φιλίας έχει στο επίκεντρο ένα νεαρό αγόρι, τον Μπόμπι, τον σκύλο του, ένα κόκερ σπάνιελ με το όνομα Μπιλ και τη χελώνα του, που ονομάζεται Καρολίν και λατρεύει το σκέιτμπορντ. Οι τρεις τους είναι αχώριστοι και θα ζήσουν μοναδικές περιπέτειες. O Μπόμπι μπορεί να κάνει τα πάντα, όταν έχει δίπλα του τους φίλους του.
 

Η σειρά είναι υψηλής ποιότητας και βασίζεται στα κόμιξ του Βέλγου Jean Roba, που εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 1959.

Ο Ζιγκ και ο Σάρκο

Μια απίθανη και ξεκαρδιστική σειρά που έχει για πρωταγωνιστές μια καφέ ύαινα, τον Zig, και έναν μεγάλο λευκό καρχαρία, τον Sharko, οι οποίοι ήταν φίλοι μέχρι που μπήκε στη ζωή τους… μια γοργόνα, η Marina! Ο Zig κι ο Sharko συνδέονται με μια ισχυρή φιλία, η οποία μετατρέπεται σε αντιπαλότητα, καθώς ο Zig κυνηγά τη Marina για να… την  κάνει ψητή στα κάρβουνα, ενώ ο Sharko είναι ερωτευμένος μαζί της και την προστατεύει.
 

Το ξεκαρδιστικό καρτούν που θυμίζει κάτι από τις περιπέτειες του Coyote και του Road Runner, εμπίπτει στο είδος της σιωπηλής κωμωδίας και είναι γαλλικής παραγωγής. Έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και έχει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο.
 

Bugged

Μια απίθανη κωμωδία με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, το Bugged μας αφηγείται τις περιπέτειες του κυνηγού εξωγήινων, που ονομάζεται Murphy. Ο Murphy θα τα βρει σκούρα όμως με ένα μεγάλο, ογκώδες έντομο, που ονομάζεται Puck και αξίζει πολλά χρήματα, καθώς δίνεται μεγάλη αμοιβή σε όποιον τον πιάσει. Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι και ο Blat Jack με ακριβώς τον ίδιο στόχο, ενώ θα πάνε όλα στραβά για τον Murphy. Μια σειρά που χαρίζει άφθονο γέλιο με ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
 

Αυτά και πολλά ακόμη μπορείτε να βρείτε στο Vodafone TV, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε όλους τους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση σε πλούσιο, αποκλειστικό και δημοφιλές περιεχόμενο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου και χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση αποκωδικοποιητή.

Μάλιστα, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τον πρώτο μήνα της υπηρεσίας δωρεάν και να έχουν πρόσβαση, μέσω του Vodafone TV app, από το κινητό ή το tablet σε δημοφιλή κανάλια, δωρεάν αγαπημένες ταινίες, σειρές για μικρούς και μεγάλους, αλλά και όλο το αποκλειστικό περιεχόμενο της HBO. Όλα αυτά, κάνοντας άμεσα online εγγραφή στο vodafone.gr μέσα σε λίγα λεπτά, με πολύ απλά βήματα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης