Από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου η καρδιά της παγκόσμιας τεχνολογίας σε ήχο και εικόνα χτυπά στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.

Δύο ημέρες γεμάτες μουσική, σινεμά και ζωντανές επιδείξεις συστημάτων υψηλής τεχνολογίας για το σπίτι. Είναι η έκθεση που φέρνει μαζί, κάτω από την ίδια στέγη, πάνω από 300 παγκόσμια brands, ώστε να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης. Όποια μουσική και αν ακούει κανείς, από ροκ μέχρι χιπ-χοπ και από τζαζ μέχρι κλασική, στην έκθεση πραγματικά θα την ακούσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτες παγκόσμιες ανακοινώσεις, αποκαλύψεις νέων μοντέλων και όπως πάντα η Ελληνική βιομηχανία παραγωγής στερεοφωνικών σε πρώτη εκτέλεση. Δείτε από κοντά και σε live παρουσίαση τις τελευταίες εξελίξεις σε hi-fi, high-end, ακουστικά, τηλεοράσεις, home cinema, προβολείς, πικάπ, mobile audio και πλήθος αξεσουάρ.

Ο ήχος και η εικόνα σε κορυφαίες στιγμές. Υψηλή ποιότητα ακροάσεων για να συναρπάσει και τα πιο χρυσά αυτιά, αλλά και UHD 4K εικόνες που θα κολακέψουν τον αμφιβληστροειδή κάθε ματιού. Περιηγηθείτε σε περισσότερους από 50 χώρους, μιλήστε με τους ειδικούς, χαλαρώστε στη μουσική, θαυμάστε τα χρώματα σε αποκλειστικές θεάσεις ταινιών 4Κ και ονειρευτείτε το δικό σας σύστημα. Η Έκθεση HXOS EIKONA SHOW 2017 τα έχει όλα.

Ξεκινάει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί και ολοκληρώνεται στην Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ. Είναι μια μοναδική ευκαιρία που συμβαίνει μόνο μια φορά το χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΟΥ: Ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα
ΠΟΤΕ: Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου
ΕΙΣΟΔΟΣ: Ελεύθερη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.highend.show

Από τo Σάββατο 25 έως και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου λοιπόν, είτε είσαι μουσικόφιλος είτε όχι, θα βρεις τα πάντα για την τεχνολογία, τον ήχο και την εικόνα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος: Στην hxoseikonashow 2017 στο ξενοδοχείο RadissonBluParkHotel. Θα υπάρξουν χρήσιμα δώρα με κληρώσεις, ενώ οι πρώτοι 100 επισκέπτες θα λάβουν ένα ειδικό δώρο ο καθένας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης