Δεν ήταν λίγα τα εμπόδια που είχε να αντιμετωπίσει ο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός στον δρόμο προς την κορυφή, όμως τα κατάφερε. Η Huawei, με έναν εντυπωσιακό μαραθώνιο τα τελευταία χρόνια, σωστή στρατηγική και κυρίως εκπληκτικό προϊόν, κατάφερε να γίνει ο Νο. 1 κατασκευαστής smartphones παγκοσμίως.
 

Η σειρά P40, η ναυαρχίδα του “στόλου” των προϊόντων της Huawei, απέσπασε θετικές κριτικές, με το P40 Pro να κατακτά τη βαθμολογική κορυφή του έγκριτου site φωτογραφικών δοκιμών, DxOMark, ενώ παράλληλα οι τρεις ναυαρχίδες της σειράς, τα Huawei P40, Huawei P40 Pro και Huawei P40 Pro+ βραβεύτηκαν από την Technical Image Press Association (TIPA) με το βραβείο “Best Photo Smartphones of 2020”. Πρόκειται για ένα βραβείο που κατέκτησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η σειρά “P” της Huawei.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Huawei είναι μια εταιρεία με σύγχρονη στρατηγική που μπορεί και αναγνωρίζει τις ανάγκες του κοινού, καθώς προσφέρει hi-end προϊόντα στον καταναλωτή, χρησιμοποιώντας πάντα την αιχμή της τεχνολογίας. Τα smartphones της είναι ο νικητής της αγοράς, όμως δεν επαναπαύεται και συμπληρώνει με ένα οικοσύστημα που καλύπτει μια ευρεία γκάμα. Η φιλοσοφία της δίνει προτεραιότητα πάντα στον καταναλωτή και τις ανάγκες του, καθώς αξιοποιεί την τεχνογνωσία της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και μπαίνει δυναμικά σε νεότερες κατηγορίες, για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη τεχνολογική εμπειρία στον απαιτητικό χρήστη.

Το οικοσύστημα περιλαμβάνει ποικιλία επιλογών που εκτείνεται σε μοναδικές κατηγορίες από laptops, tablets, smartwatches, ακουστικά, gadgets, αξεσουάρ και άλλα προϊόντα, όπως τα ασυναγώνιστα True Wireless FreeBuds 3i, το μοναδικό Watch GT 2e, αλλά και το ιδιαίτερα ευέλικτο MatePad T8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα laptops που παρουσίασε η Huawei μόλις πριν μερικούς μήνες και στην ελληνική αγορά διατηρούν την premium αισθητική που χαρακτηρίζει και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας, ενώ προσφέρουν πλούσια χαρακτηριστικά που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη. Η γκάμα τους εκτείνεται από προσιτούς υπολογιστές, μέχρι επαγγελματικά εργαλεία, πάντα διατηρώντας όμως τη “value for money” λογική, αφού σε κάθε κατηγορία έχουμε specs ακόμα πιο… premium από αυτά που θα περίμενε κανείς.

Τα Matebook D14 και D15, μαζί με το νεότερο Matebook 13 ήδη αγαπήθηκαν από το κοινό, αφού οι ασυναγώνιστες τιμές τους μαζί με τις εξαιρετικές τους δυνατότητες δεν έχουν ανταγωνισμό. Το top μοντέλο της Huawei, MateBook X Pro, συνδυάζει τα κορυφαία χαρακτηριστικά που μπορεί να βρει κάποιος με ασυναγώνιστες επιλογές συνδεσιμότητας. Για όσους επιθυμούν χρήση tablet, το MatePad Pro έρχεται μαζί με ειδικό πληκτρολόγιο, που λειτουργεί και ως θήκη, αλλά και γραφίδα για να δώσει χρηστικότητα με την εμπειρία ενός laptop και ασυναγώνιστη φορητότητα.

Συνδέστε το smartphone με το laptop ή το tablet σας με ένα απλό άγγιγμα μέσω One Hop και δουλέψτε σε ένα ενιαίο περιβάλλον, με ευκολίες που δεν φανταζόσασταν ότι θα ήταν εφικτές: μεταφορά αρχείων από τη μία συσκευή στην άλλη ταχύτατα, με μια κίνηση, μέσω Huawei Share, απεικόνιση της επιφάνειας του κινητού στον υπολογιστή σας, χρήση πληκτρολογίου και mouse για τις συνδεδεμένες συσκευές και πολλά ακόμη.
 

 

Οι παραπάνω συσκευές της Huawei συνοδεύονται από εξίσου επαναστατικές υποδομές. Τα Huawei Mobile Services (HMS) και το Huawei AppGallery παρουσιάζουν την πρώτη ουσιαστική εναλλακτική των τελευταίων δέκα ετών.

Ένα από τα μεγαλύτερα app stores παγκοσμίως που διασφαλίζει την προστασία των δεδομένων του χρήστη και παράλληλα προσφέρει ποικιλία εφαρμογών, το AppGallery έχει καταφέρει μέσα σε μόλις ελάχιστο χρόνο να δημιουργήσει ένα ελκυστικό περιβάλλον για developers και χρήστες, απαντώντας στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής, με γνώμονες την ποιότητα και την ασφάλεια. Το εκτόπισμα ενός κολοσσού της τεχνολογίας, όπως είναι η Huawei, ανοίγει δυνατότητες για νέες συνεργασίες και καινοτομίες.
 

Μια μικρή γεύση από τα παραπάνω έρχεται με τις εξαιρετικές προσφορές που έχει ετοιμάσει η Huawei για τα καλύτερα προϊόντα σε κάθε κατηγορία, σε απίθανες καλοκαιρινές τιμές και προσφορές, με πολλά επιπλέον προνόμια, για να μην χρειάζεται ο χρήστης να ψάξει αλλού.

Όλα αυτά και άλλα πολλά είναι διαθέσιμα μέσω του νέου οικοσυστήματος της Huawei, που προσφέρει εξαιρετικές συσκευές και να τις συνδυάζει με ασυναγώνιστες υπηρεσίες. Η εταιρεία που έγινε Νο. 1 στα smartphones πλέον έρχεται να κατακτήσει την κορυφή και στα υπόλοιπα τεχνολογικά προϊόντα, δημιουργώντας μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης με τον χρήστη και καλύπτοντας κάθε ανάγκη του.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης