Η νέα σεζόν ξεκινά και οι φρενήρεις ταχύτητες της καθημερινότητας απαιτούν να είσαι πλήρως προετοιμασμένος για κάθε περίπτωση: είτε επιστρέψεις στο γραφείο σου, είτε ξεκινήσεις τη φοιτητική σου ζωή, είτε βάλεις μπρος για τη νέα σχολική χρονιά. Αν ψάχνεις για κινητό, tablet, υπολογιστή, smartwatch, ακουστικά και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείς σε τεχνολογικό προϊόν, ο προορισμός είναι ένας: η Huawei. Δεν έχεις να σκεφτείς κάτι, η εταιρεία διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, που θα σου καλύψει κάθε ανάγκη. Από τις απίστευτες συσκευές, μέχρι τις ανεπανάληπτες προσφορές… δεν χρειάζεται να κοιτάξεις πουθενά αλλού.
 

Δεν είναι τυχαίο που η εταιρεία κατάφερε μέσα στους τελευταίους μήνες να εδραιωθεί στην πρώτη θέση της αγοράς κινητής, με σταθερά ανοδική πορεία και εξέλιξη. Η Huawei είναι πρωτοπόρος της τεχνολογίας και παγκόσμιος πάροχος υποδομών και έξυπνων συσκευών. Σκοπός της είναι να φέρει τον ψηφιακό κόσμο σε κάθε σπίτι και οργανισμό, με πλήρη διασυνδεσιμότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνδυάζοντας την τεχνολογική εμπειρία με την κορυφαία ποιότητα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα πανίσχυρο οικοσύστημα προϊόντων, παρέχοντας μοναδικά προνόμια και οφέλη για τους καταναλωτές. Οι ασυναγώνιστες προσφορές του Σεπτεμβρίου απλά επισφραγίζουν αυτό το πακέτο.

Αν ψάχνεις για κινητό, ξέρεις ότι η Huawei έχει τα κορυφαία smartphones με εκπληκτικές φωτογραφικές δυνατότητες που σου δίνουν τη δυνατότητα να αιχμαλωτίσεις τις καλύτερές σου στιγμές, όπως τις φαντάζεσαι. Αν ψάχνεις την καλύτερη φωτογραφία σε κινητό, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να αγγίζει τις επιδόσεις του P40 Pro. Η ναυαρχίδα της Huawei προσφέρει μια ασυναγώνιστη φωτογραφική εμπειρία, στην οποία υποκλίνεται ολόκληρη η βιομηχανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το πιστοποιούν άλλωστε τα βραβεία “Best Photo Smartphones of 2020” από την Technical Image Press Association (TIPA) για τις τρεις ναυαρχίδες της σειράς, το HUAWEI P40, HUAWEI P40 Pro και HUAWEI P40 Pro+. Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που η Huawei P Series αναγνωρίζεται στον παγκόσμιο θεσμό TIPA World Awards για τις πρωτοποριακές φωτογραφικές προδιαγραφές των προϊόντων της. Το HUAWEI P40 Pro έλαβε επίσης την κορυφαία βαθμολογία το DxOMARK για τις ασυναγώνιστες φωτογραφικές του δυνατότητες.
 

Η Huawei έχει την τεχνογνωσία: από το “απόλυτο” P40 Pro, μέχρι το Nova 5T, τη ναυαρχίδα που.. δεν έχει τιμή ναυαρχίδας, αλλά και το προσιτό Y5P, ξέρεις ότι τα smartphones της Huawei μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη σου.
 

Αν ένα tablet ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και θες να βλέπεις ταινίες, να διαβάζεις βιβλία, να παίζεις παιχνίδια ή και να κάνεις κάποια… δουλίτσα που δεν πρόλαβες, τότε τα ευέλικτα tablets της Huawei είναι αυτά που ψάχνεις. Το κομψό MatePad Pro προσφέρει premium λειτουργίες και εύκολα μπορεί να υποκαταστήσει το laptop σου, καθώς παίρνεις δώρο πληκτρολόγιο-θήκη και γραφίδα, ενώ η σειρά MediaPad T μπορεί εύκολα να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

Αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό και χρειάζεσαι ένα laptop, πρέπει να ξέρεις ότι η Huawei σου δίνει επιλογές σε μια γκάμα από ελαφριά, κομψά και πανίσχυρα laptops, όπως τα best-sellers, MateBook D15 και D14 ή το πιο μικρό MateBook 13. Η διασυνδεσιμότητα μέσω του Huawei Share σου λύνει τα χέρια και κάνει ένα το κινητό με το laptop σου.

Ακόμα κι αν δεν χρειάζεσαι κάτι από τα παραπάνω, σίγουρα θα θες ακουστικά για τις κλήσεις και τη μουσική σου ή smartwatch για την άθλησή σου. Τότε πρέπει να μάθεις ότι τα ασύρματα ακουστικά Huawei Freebuds 3 και 3i διαθέτουν το καλύτερο Active Noise Cancellation και φορτίζουν αυτόματα όταν βρίσκονται μέσα στη θήκη τους. Αντίστοιχα, τα smartwatches και τα bands της Huawei διαθέτουν άπειρες λειτουργίες και προγράμματα γυμναστικής. Το Watch GT 2e προσφέρει και μέτρηση ποσότητας οξυγόνου στο αίμα, μέτρηση άγχους και πολλά ακόμη, με την αυτονομία να φτάνει τις 2 εβδομάδες. Φορτίζεις και ξεχνάς να ξαναφορτίσεις!

Στα καταστήματα θα βρεις εξαιρετικές προσφορές για τα προϊόντα της Huawei. Η εταιρεία δίνει δώρο τον ΦΠΑ για τα MateBooks, ενώ θα βρεις σε ειδικές τιμές και τα Huawei tablets, αλλά και προνόμια αξίας άνω των 300 ευρώ μέσα από το Huawei AppGallery, σε συνεργασία με εταιρείες όπως το efood, e-Fresh, Taxiplon, Domino’s Pizza και άλλα.

Ο απόλυτος προορισμός για τη νέα σεζόν είναι η Huawei.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης