Τα «έξυπνα» wearables της HONOR πρόκειται να λάβουν σημαντικές αναβαθμίσεις που θα τους προσθέσουν νέες λειτουργίες και θα βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα wearables που θα λάβουν τα updates είναι το HONOR Watch GS PRO, το έξυπνο ρολόι που σε «προκαλεί» να εξερευνήσεις τον κόσμο με τις 25 ημέρες αυτονομίας μπαταρίας, το κομψό lifestyle fitness smartwatch HONOR Watch ES και το στιλάτο  HONOR Magic Watch 2 με τις προηγμένες λειτουργίες εξατομίκευσης.
 

Ποια είναι τα updates;
 

Οι χρήστες HONOR Watch GS PRO θα αναβαθμίσουν την συσκευή τους στην εκδοχή 10.1.2.52 που θα τους δώσει τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν εφαρμογές τρίτων και θα τους παρέχει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις όσον αφορά στην επισκόπηση του καιρού και τις αθλητικές εφαρμογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι έχουν το HONOR Watch ES θα λάβουν την εκδοχή 1.02.10 που θα αυξήσει την χωρητικότητα και θα βελτιστοποιήσει την χρήση του ξυπνητηριού και τη λειτουργία της δόνησης. Ακόμα, οι χρήστες θα δουν βελτίωση στη σταθερότητα του συστήματος και στα οπτικά εφέ σε ορισμένες καταστάσεις.

Τέλος, οι χρήστες HONOR Magic Watch 2, θα λάβουν την εκδοχή 1.0.10.12 που πέρα από την αύξηση της χωρητικότητας θα συμβάλλει στην βελτίωση τεχνικών θεμάτων και στην εξασφάλιση της ασφάλειας της συσκευής.

Πώς μπορείτε να τα κατεβάσετε στις συσκευές σας;
 

Συνδέστε το smartwatch με το κινητό σας χρησιμοποιώντας το Health app. Ανοίξτε την εφαρμογή, πηγαίντε στο “Devices”, επιλέξτε το όνομα της συσκευής και πατήστε στο “Firmware update”. Στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να δείτε αν υπάρχουν νεότερες αναβαθμίσεις και να λάβετε την τελευταία.
 

Σημαντικά:

  1. Οι αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες σταδιακά οπότε μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να τις λάβουν όλοι οι χρήστες.
  2. Η διαδικασία αναβάθμισης στην εφαρμογή στο κινητό αποσκοπεί στην μεταφορά του πακέτου αναβάθμισης στο smartwatch και πρέπει να εγκατασταθεί στη συνέχεια και στο smartwatch για να ολοκληρωθεί.
  3. Το HONOR Watch GS PRO χρειάζεται να έχει τουλάχιστον 20% μπαταρία για να γίνει η αναβάθμιση.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης