Η Xiaomi ανακοίνωσε χθες, μαζί με τη σειρά smartphone Xiaomi 12, και τη διάθεση της νέας σειράς Xiaomi Watch S1, αλλά και των ακουστικών, Xiaomi Buds 3T Pro και Xiaomi Buds 3.
 

Δώστε στυλ στη ζωή σας με τη σειρά Xiaomi Watch S1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με συνολικά 117 λειτουργίες fitness, συμπεριλαμβανομένων 19 επαγγελματικών λειτουργιών ς, τα Xiaomi Watch S1 και S1 Active μπορούν να λειτουργήσουν αυτόματα όταν ανιχνεύσουν περπάτημα ή τρέξιμο, είτε σε εξωτερικό χώρο είτε σε ηλεκτρικό διάδρομο. Συμβατές με τις εφαρμογές Strava και Apple Health, οι συσκευές διατηρούν βελτιωμένη παρακολούθηση της υγείας σας με λειτουργίες όπως: παρακολούθηση κορεσμού του οξυγόνου του αίματος SpO2 , παρακολούθηση του γυναικείου κύκλου και βελτιωμένη παρακολούθηση ύπνου.
 

H σειρά Xiaomi Watch S1 υποστηρίζει κλήσεις μέσω Bluetooth, πληρωμές μέσω Mastercard NFC  και τη voice assistant Amazon Alexa . Όταν είναι πλήρως φορτισμένη η μπαταρία διαρκεί μέχρι και 12 μέρες κανονικής χρήσης ή 24 μέρες σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμα από 1 Απριλίου στις παρακάτω εκδόσεις:

  • Xiaomi Watch S1 σε απόχρωση Silver και Black στα €249,00
  • Xiaomi Watch S1 Active  σε απόχρωση Black, Blue, White στα €199,00

Καθηλωτικοί ρυθμοί, μαγικός ήχος: Xiaomi Buds 3T Pro

Ο ήχος επιπέδου στούντιο έρχεται πάντα με πλούσιες λεπτομέρειες και ελάχιστη  παραμόρφωση. Τα Xiaomi Buds 3T Pro επιτυγχάνουν έναν καινοτόμο συνδυασμό προόδων σε hardware  και λογισμικό, συμπεριλαμβανομένου ενός 10 mm dual-magnet dynamic driver με επίστρωση τμημάτων DLC, καθώς και υποστήριξη για κωδικοποιητή ήχου LHDC 4.09.
 

Παράλληλα τα Xiaomi Buds 3T Pro διαθέτουν έως και 40dB ενεργό υβριδικό noise cancellation . Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις λειτουργίες ANC ή να διαλέξουν το Adaptive mode το οποίο επιτρέπει στα ακουστικά να προσαρμόζονται αυτόματα με βάση τον ήχο του περιβάλλοντος. Με το Transparency mode οι χρήστες μπορούν να έχουν γνώση όλων όσων γίνονται γύρω τους, ενώ βρίσκονται σε κίνηση.

Με άνετη και ασφαλή εφαρμογή και συνδεσιμότητα δύο συσκευών, τα ακουστικά μπορούν να προσφέρουν έως και 6 ώρες αναπαραγωγής με μία φόρτιση ή 24 ώρες με τη θήκη τους.

Από τις 11 Απριλίου τα Xiaomi Buds 3T Pro θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω των επίσημων καναλιών της Xiaomi στην Ελλάδα στην τιμή των €179 με ειδική τιμή early bird στα €149.
 

Ο Ρυθμός της Μουσικής: Xiaomi Buds 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε και την κυκλοφορία των Xiaomi Buds 3. Με τρεις λειτουργίες ANC, τα Xiaomi Buds 3 προσφέρουν στους χρήστες έως και 40dB noise cancellation, μειώνοντας αποτελεσματικά τους θορύβους του περιβάλλοντος είτε εργάζεστε, είτε διαβάζετε είτε ταξιδεύετε. Τα Xiaomi Buds 3 σας επιτρέπουν να ακούτε εύκολα τους ήχους γύρω σας χάρη στο Transparency mode. Όταν αλλάζετε σε λειτουργία βελτιωμένης φωνής, μπορείτε να ακούσετε καθαρά τις  ανθρώπινες φωνές και να συνομιλήσετε με διπλανά σας άτομα  χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε τα buds.

Υποστηρίζοντας συνδεσιμότητα σε δύο συσκευές, τα Xiaomi Buds 3 σάς επιτρέπουν να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της παρακολούθησης ταινίας στον φορητό υπολογιστή σας και της κλήσης από το τηλέφωνό σας. Υποστηρίζεται επίσης ασύρματη φόρτιση, μετα Xiaomi Buds 3 να επιτρέπουν έως και 7 ώρες αναπαραγωγή με μία μόνο φόρτιση και έως και 32 ώρες συνολική χρήση με τη θήκη  τους.

Από τις 11 Απριλίου τα Xiaomi Buds 3 θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω των επίσημων καναλιών της Xiaomi στην Ελλάδα στην τιμή των €129 με ειδική τιμή early bird στα €99.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης