Μαζί με την υπέροχη σειρά Xiaomi 12, η Xiaomi παρουσίασε χθες και δύο νέα προϊόντα του οικοσυστήματός της. Πρόκειται για τη σειρά Xiaomi Watch S1 και τα Xiaomi Buds 3T Pro – τα νεότερα wearables της εταιρείας που κυκλοφορούν με σειρά από premium αισθητικές και προηγμένες λειτουργίες για να συνοδέψουν κάθε μοντέρνο lifestyle.
 

«Παρατηρούμε ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές αντιμετωπίζουν τα wearables ως ένα απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς τους για διάφορες χρήσεις, όπως παρακολούθηση της υγείας και ευεξίας, άνεσης και συνδεσιμότητας ή για καθημερινό στυλ», εξήγησε ο Steven Shi, AIoT Deputy Manager της Xiaomi International. «Ως μια ηγετική εταιρεία στον κόσμο των wearables, η Xiaomi εστιάζει στο να προσφέρει περισσότερα wearable προϊόντα υψηλού επιπέδου μέσα στο 2022, τα οποία όχι μόνο ενισχύουν την premium εμπειρία των έξυπνων κινητών, αλλά παρέχουν μια ολοκαίνουρια προοπτική για μια συνδεδεμένη καθημερινότητα».
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δώστε στυλ στην ευεξία: Xiaomi Watch S1 Series
 

Αριστερά: Xiaomi Watch S1, δεξιά: Xiaomi Watch S1 Active

Το Xiaomi Watch S1 δημιουργήθηκε για τους σύγχρονους επαγγελματίες που έχουν φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα και έναν απαιτητικό τρόπο ζωής. Ο επαγγελματικός και αεροδυναμικός σχεδιασμός της συσκευής, καθώς και η αισθητική της, αντιπροσωπεύουν ακριβώς αυτές τις προδιαγραφές, με τη γυάλινη επιφάνεια στο χρώμα του ζαφειριού και το πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι που περιβάλλει την 1.43 ιντσών AMOLED οθόνη του ρολογιού. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το UI του ρολογιού στις προτιμήσεις τους ή να επιλέξουν ανάμεσα σε 200 προσόψεις, σε συνδυασμό με ένα κλασικό δερμάτινο λουράκι ή ένα φλούο ελαστικό, ανθεκτικό στη σκόνη, σε διάφορα χρώματα.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Xiaomi Watch S1

Από την άλλη, το Xiaomi Watch S1 Active προσφέρει ένα σπορτίφ στυλ, με μεγάλη πολυχρωμία και δυνατότητα προσαρμογής, καθώς και με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Η εντυπωσιακή μεταλλική στεφάνη πλαισιώνει την οθόνη 1.43 ιντσών AMOLED που είναι διαρκώς σε αναμονή, με εξασφαλισμένη αντοχή και διάρκεια. Διατίθεται με λουράκια σε 6 εκτυφλωτικά χρώματα, καθώς και με δυνατότητα εξατομίκευσης της πρόσοψης με πάνω από 200 διαφορετικές επιλογές.
 

Xiaomi Watch S1 Active

Επιπλέον της δυνατότητας επιλογής ανάμεσα σε 117 ρυθμίσεις fitness και 19 επαγγελματικές ρυθμίσεις, το Xiaomi Watch S1 Active μπορεί να τεθεί αυτόματα σε λειτουργία, εντοπίζοντας κίνηση βαδίσματος ή τρεξίματος είτε στο ύπαιθρο είτε σε ηλεκτρικό διάδρομο. Στις λειτουργίες του περιλαμβάνεται η διατήρηση δεδομένων fitness και υγείας για ολοκληρωμένη παρακολούθηση, όπως κορεσμού οξυγόνου στο αίμα (SpO2), θεμάτων γυναικείας υγείας και προηγμένης παρακολούθησης ύπνου1. Η συσκευή είναι συμβατή με τις εφαρμογές υγείας Strava ή Apple.

Σχεδιασμένο για μια ζωή με έντονη δραστηριότητα, το Xiaomi Watch S1 Active υποστηρίζει κλήσεις μέσω Bluetooth, πληρωμές με το Mastercard NFC2, και έρχεται με ενσωματωμένο σύστημα voice assistant3 Alexa της Amazon. Με μια πλήρη φόρτιση η μπαταρία διατηρεί την τροφοδοσία της συσκευής για 12 ημέρες κανονικής χρήσης ή για 24 μέρες, αν βρίσκεται σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας, ενώ έχει και δυνατότητες μαγνητικής φόρτισης.
 

Χαρακτηριστικά σειράς Xiaomi Watch S1:
 

 

Καθηλωτικός ρυθμός, μαγικός ήχος: Χiaomi Buds 3T Pro
 

Ο επαγγελματικού επιπέδου ήχος χαρακτηρίζεται από την υψηλή λεπτομέρεια και μηδαμινή παραμόρφωση. Σχεδιασμένα για μια καθημερινότητα με προηγμένη τεχνολογία ήχου, τα Xiaomi Buds 3T Pro αποτελούν έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών και λογισμικού, όπως dual-magnet dynamic driver στα 10 χιλιοστά με DLC coating, καθώς και υποστήριξη για LHDC 4.0 audio codec. Tο αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
 

«Ο υψηλής απόδοσης ήχος που προσφέρουν τα Xiaomi Buds 3T Pro είναι πραγματικά υπέροχος και μου επιτρέπει να ακούσω κάθε λεπτομέρεια με τα ασύρματα ακουστικά του», δήλωσε ο Luca Bignardi, Sound Engineer του βραβευμένου με Grammy δίσκου “Escucha”.
 

Επιπλέον, τα Xiaomi Buds 3T Pro, προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης με 40dB hybrid active noise cancellation7. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών λειτουργιών ANC, ή να ενεργοποιήσουν το Adaptive Mode το οποίο ρυθμίζει αυτόματα τα ακουστικά ανάλογα με τον ήχο στο περιβάλλον1. Χάρη στις λειτουργίες Transparency, οι χρήστες μπορούν να έχουν επίγνωση του γύρω χώρου κατά τις μετακινήσεις τους. 
 

Xiaomi Buds 3T Pro

Η ολοκαίνουρια λειτουργία Dimensional audio δημιουργεί ένα φάσμα ήχου 360 μοιρών, αναπαράγοντας μια εμπειρία ήχου αντίστοιχη με αυτή του σινεμά. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία track head movement, κάθε λεπτομέρεια ήχου διατηρεί τη θέση της, δημιουργώντας έτσι μια τρισδιάστατη εμπειρία ακόμα και όταν οι χρήστες κουνάνε το κεφάλι τους. Με άνετη και ασφαλή εφαρμογή, και σύνδεση μέχρι και σε δύο συσκευές, τα ακουστικά προσφέρουν μέχρι και 6 ώρες αδιάκοπης μουσικής σε μια μόνο φόρτιση, ή 24 ώρες μαζί με την θήκη τους.
 

Χαρακτηριστικά Xiaomi Buds 3T Pro:
 

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι τιμές και η διαθεσιμότητα των προϊόντων της Xiaomi στην ελληνική αγορά.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης