Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά τα πρωτοποριακά αξεσουάρ τεχνολογίας, PowerCubes. Πρόκειται για προϊόντα σχεδιασμένα από την ολλανδική εταιρεία βιομηχανικού design, Allocacoc, που έχει ξεχωρίσει παγκοσμίως για την ιδιαίτερη αισθητική των συσκευών της, καθώς και για τις ποικίλες λειτουργικές λύσεις που προσφέρει.

Η νέα αποκλειστική συνεργασία της Westnet ενισχύει τη δυναμικότητα της στην κατηγορία των αξεσουάρ τεχνολογίας με μια σειρά προϊόντων, που απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό καταναλωτών και ταιριάζουν σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση, ξεχωρίζοντας για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για PowerCubes με πολλές υποδοχές. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι ενώ τα κοινά πολύμπριζα συνήθως τοποθετούνται κρυμμένα πίσω από έπιπλα, τα PowerCubes δεν ανήκουν πίσω, αλλά επάνω στα έπιπλα! Οι «κύβοι ενέργειας» κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και στην περίπτωση που υπάρχει ανάγκη για περισσότερες πρίζες, μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους «χτίζοντας» όμορφους και πρακτικούς συνδυασμούς.

Διαθέτουν επιπλέον επιλογή διπλού USB για άμεση φόρτιση συσκευών, καλωδίου 1,5 μέτρου, καθώς και remote εξ’ αποστάσεως έλεγχο για απίστευτη ευκολία. H ειδική αυτοκόλλητη βάση, βοηθάει στην σταθεροποίηση των PowerCubes επάνω στο γραφείο αλλά και στην στήριξή τους κάτω από αυτό, για εξοικονόμηση χώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, τα Travel PowerCubes είναι ιδανικά για χρήση σε ταξίδια στο εξωτερικό, καθώς παρέχουν τη δυνατότητα προσαρμογής στον τύπο πρίζας κάθε χώρας και δίνουν στους ταξιδιώτες την ευκολία να φορτίσουν το κινητό, tablet και υπολογιστή τους ταυτόχρονα χωρίς να ψάχνουν για πρίζες πίσω από τα κομοδίνα!

Η Westnet παρέχει σε αποκλειστικότητα και τα Allocacoc ΑudioCubes, ηχεία χωρίς καλώδια, με εμπειρία ήχου 360º και ήχο που αποστέλλεται προς όλες τις κατευθύνσεις χωρίς νεκρά σημεία, καθώς και φορτιστές USB με εσωτερική μπαταρία, καλώδιο usb για ταυτόχρονη φόρτιση συσκευών.

Τα Pοwercubes έχουν καταφέρει να επαναπροσδιορίσουν μια σειρά κλασικών αξεσουάρ τεχνολογίας, δίνοντας σε αυτά το δικό τους ξεχωριστό στίγμα. Η Westnet φιλοδοξεί να υπάρχει ένα Powercube σε κάθε σπίτι ή γραφείο διαφοροποιώντας ευχάριστα την καθημερινότητά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης