Η Sony έχει αναγνωριστεί από την Επιτροπή EISA (European Imaging and Sound Association) για τη διάθεση εμπνευσμένων προϊόντων στους πελάτες της που επαναπροσδιορίζουν τα όρια του εφικτού στις κατηγορίες της ψηφιακής απεικόνισης και του οικιακού κινηματογράφου. Φέτος, η Sony τιμήθηκε με ρεκόρ κατάκτησης επτά βραβείων, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή και από όσα η ίδια έχει κατακτήσει ποτέ, μέσα στην χρονιά.

Δείτε τα προϊόντα της Sony ΕΔΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με 53 εξειδικευμένα περιοδικά από 25 χώρες παγκοσμίως, η EISA αποτελεί την μεγαλύτερη συνεργασία εκδοτών στον χώρο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών και αναδεικνύει τα καλύτερα προϊόντα για περισσότερο από 35 χρόνια.

EISA CAMERA για τη χρονιά 2017-2018: Sony α9

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η α9 είναι μία πρωτοποριακή mirrorless φωτογραφική μηχανή που ξεπερνά με πολλούς τρόπους άλλες μηχανές που παραδοσιακά την ανταγωνίζονται στην κατηγορία DSLR. Χάρη σε έναν καινοτόμο σχεδιασμό, ο fullframe αισθητήρας 24.2 εκατομμύριων pixel πραγματοποιεί λήψεις έως 20 καρέ το δευτερόλεπτο σε πλήρη ανάλυση, χωρίς συσκότιση EVF, ενώ προσφέρει αθόρυβη και χωρίς δόνηση λήψη έως 1/32,000 το δευτερόλεπτο. Το νέο ταχύτατο σύστημα αυτόματης εστίασης, με 693 AF σημεία ανίχνευσης φάσης που καλύπτουν το 93% της περιοχής της εικόνας, εξασφαλίζει αξιόπιστη εστίαση ακόμα και για αντικείμενα που κινούνται γρήγορα. Η σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων επιτρέπει ηπιότερη ταχύτητα κλείστρου σε πέντε βήματα.H διαδικασία υπερδειγματοληψίας και τα full frame pixel προσφέρουν αποτέλεσμα εξαιρετικής 4Κ ποιότητας ταινίας.

EISA PROSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2017-2018: Sony α6500

Η α6500 είμαι μία εξαιρετικά μικρή, συμπαγής φωτογραφική μηχανή για επαγγελματική απόδοση. Είτε είστε φωτογράφος σταθερών λήψεων είτε ενδιαφέρεστε γιαλήψεις 4K video, η α6500 προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας με τον 24.2 εκατομμυρίων pixel Exmor CMOS APS-C μεγέθους αισθητήρα, μεγάλη ταχύτητα και εξαιρετική επιλογή φακών. Η σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων συνδυάζεται με τους φακούς E-mount της Sony, όπως και με τους A-mount φακούς μέσω συστήματος προσαρμογής. Τα 425 AF σημεία ανίχνευσης φάσης καλύπτουν σχεδόν συνολικά το κάδρο της εικόνας, ενώ η 3 ιντσών αναδιπλούμενη οθόνη αφής, σας επιτρέπει να επιλέγετε σημεία εστίασης με τα δάκτυλα σας. Η φωτογραφική μηχανή υποστηρίζει λήψη έως 11 καρέ το δευτερόλεπτο με συνεχόμενο AF και χωρητικότητα συνεχούς λήψης που υποστηρίζει έως 269 διαδοχικές λήψεις.

EISA COMPACT CAMERA 2017-2018: Sony RX100 V

Η RX100 V της Sony είναι ένα αριστούργημα υψηλής τεχνολογίας σε εξαιρετικά συμπαγές σώμα. Όπως και η προκάτοχός της, προσφέρει αισθητήρα τύπου 1.0 και ένα εξαιρετικό, ηλεκτρονικό OLED εικονοσκόπιο με δυνατότητα αφαίρεσης. Ο νέος 20.1 εκατομμυρίων pixel Exmor RS CMOS αισθητήρας εικόνας σε συνδυασμό με τον γρήγορο επεξεργαστή εικόνας BIONZX και ένα εμπρόσθιο τμήμα LSI, έδωσαν τη δυνατότητα στηSony να μειώσει το χρόνο απόκρισης αυτόματης εστίασης σε 0.05 δευτερόλεπτα και να επιταχύνει τη διαδικασία συνεχόμενης λήψης σε 24 κάδρα το δευτερόλεπτο — με ανίχνευση AF/AE, έτσι ώστε σε μία σειρά κινήσεων ενός αντικειμένου, κάθε εικόνα να παραμένει εστιασμένη σε σωστή θέση. Εκτός από την ικανότητα λήψης 4K video, η RX100 Vπροσφέρει εξαιρετική δυνατότητα αργής κίνησης έως 1000 κάδρα το δευτερόλεπτο, αθόρυβη λήψη και έναν πολύ-λειτουργικό δακτύλιο ελέγχου για εξατομικευμένη χρήση.

EISA SUPERZOOM CAMERA 2017-2018: Sony RX10 III

Μόνο 1092 γρ, η RX10 III είναι η τέλεια φωτογραφική μηχανή για όσους φωτογραφίζουν αθλητισμό, φύση και άγρια ζωή και αναζητούν μία λύση εύκολη στη μεταφορά που τα περιλαμβάνει όλα. Ο εκπληκτικός φακός ZEISS Vario-Sonnar T* 24-600mm προσφέρει εύρος ζουμ 25x με ένα γρήγορο f/2.4-4 μέγιστο άνοιγμα, ενώ ο αισθητήρας τύπου Exmor RS 1.0, η υπερ-γρήγορη αυτόματη εστίαση και το Optical SteadyShot εξασφαλίζουν ακριβείς εικόνες, απαλλαγμένες από το τράνταγμα/ κούνημα της μηχανής. Επιπρόσθετα στο απίστευτο εύρος εστίασής της, η RX10 III μπορεί να πραγματοποιεί λήψεις από απόσταση έως και 3 εκατοστά από το φακό, ενώ το αθόρυβο κλείστρο διευκολύνει ώστε να μην ενοχλούνται τα ευαίσθητα φωτογραφικά «θέματα» στη φύση. Η RX10 IIΙ δεν είναι κατάλληλη μόνο για εξαιρετικές σταθερές λήψεις – πραγματοποιεί λήψεις 4Κ video και δίνει τη δυνατότητα για λήψεις 1000 λήψεων το δευτερόλεπτο για ένα εφέ πραγματικά αργής κίνησης 40x.

EISA COMPACT SYSTEM LENS 2017-2018: Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS

Αυτός ο 100mm prime τηλεφακός προσφέρει την εξαιρετική ανάλυση της σειράς GMaster, σε συνδυασμό με το οπτικό σύστημα STF (Smooth Trans Focus) για αποεστίαση φόντου (bokeh) που σου παίρνει την ανάσα. Ο φακός έχει σχεδιαστεί ώστε να παράγει ιδιαίτερα ομαλή, φυσική αποεστίαση φόντου (bokeh), χωρίς βινιέτες. Επίσης, παρουσιάσει γρήγορη, ακριβή και ήπια DDSSM αυτόματη εστίαση, και δίνει δυνατότητα λήψεων με 0.25x μεγέθυνση των κοντινών. Η ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας με το Optical SteadyShot ελαχιστοποιεί οποιαδήποτε θολούρα προκαλείται από την κίνηση της φωτογραφικής μηχανής στη φάση μακρινών λήψεων. Ο FE 100mm F2.8 STF GM OSS της Sony υποστηρίζει στο έπακρο την υψηλή τεχνολογία GMaster.

EISA PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM LENS 2017-2018: Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS

Ο FE 70-200mm F2.8 GM OSS της Sony είναι ένα εντυπωσιακός φακός που καλύπτει τις πιο δημοφιλείς πτυχές του αθλητισμού και της φωτογραφίας δράσης. Η ακρίβειά του είναι εξαιρετικά υψηλή και εξίσου κατανεμημένη, ώστε να εξαλείφεται σχεδόν οποιαδήποτε ατέλεια στα άκρα. Η ακρίβεια διατηρείται σε όλο το εύρος του ζουμ, ακόμα και με τηλεμετατροπείς. Παρουσιάζει ένα νέο σύστημα εστίασης που έχει ενσωματωθεί σε ένα φακό ζουμ α για πρώτη φορά που συμβάλλει σε μια εντυπωσιακή ελάχιστη απόσταση εστίασης μόνο 0.96μ. Οι 11 λεπίδες ανοίγματος εξασφαλίζουν μία όμορφη αποεστίαση φόντου (bokeh), ενώ η ταχύτητα εστίασης είναι πολύ γρήγορη, κυρίως όταν συνδυάζεται με την επίσης ταχύτατη φωτογραφική μηχανή α9 της Sony. Τέλος, ο φακός FE 70-200mm F2.8 GM OSS έχει κατασκευαστεί για μεγάλη χρήση και για όλες τις καιρικές συνθήκες.

EISA HOME THEATRE TV 2017-2018: Sony KD-65ZD9

Η ναυαρχίδα της Sony στην κατηγορία των τηλεοράσεων 4K προσφέρει μία απαράμιλλη εμπειρία θέασης με εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων, την μεγαλύτερη αντίθεση, αλλά και υποστήριξη όλων των σημαντικών format HDR (συμπεριλαμβανομένης και μίας προγραμματισμένης αναβάθμισης DolbyVision). Σημαντικός παράγοντας για την εκπληκτική εικόνα κατά την αναμετάδοση περιεχομένου από UltraHD Blu-ray και 4K HDR, ακόμα και σε φωτεινούς χώρους, είναι ο 4K HDR επεξεργαστής X1 Extreme και η τεχνολογία full-array LED για απευθείας μείωση της φωτεινότητας τοπικά, η μονάδα Backlight Master Drive, που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Η KD-65ZD9 αφορά μία υψηλών προδιαγραφών προβολή οικιακού κινηματογράφου που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία θέασης 4K HDR με εκπληκτική φωτεινότητα, αντίθεση και ζωηρά χρώματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης