Η Samsung ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του SSD 750 EVO με χωρητικότητα πλέον 500GB, καθώς ήδη κυκλοφορούν τα μοντέλα των 120GB και 250GB. Η σειρά 750 EVO ενσωματώνει την εξελιγμένη NAND Flash τεχνολογία μαζί με άλλα χαρακτηριστικά ώστε να αποδώσει τις μέγιστες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε παρατηρήσει μεγάλη ζήτηση για τα 120GB και 250GB μοντέλα 750 EVO SSD. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών, που θέλουν να επεκτείνουν το χρόνο ζωής των υπολογιστών τους εύκολα και αποδοτικά. Με την 500GB έκδοση θα εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές που αποζητούν μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο», αναφέρει ο Un-Soo Kim, αντιπρόεδρος του Branded Product Marketing.

Με την 750 EVO SSD σειρά, η Samsung παρουσίασε και την δική τους τεχνολογία: το TurboWrite, τη Dynamic Thermal Guard προστασία και το RAPID Mode, τα οποία συμβάλλουν στην αποδοτικότερη χρήση των δίσκων. Οι ταχύτητες που μπορούν να φτάσουν είναι 540MB/s και 520MB/s για την ανάγνωση και την εγγραφή αντίστοιχα, χρησιμοποιώντας το Turbowrite.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O 500GB 750 EVO SSD θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιούνιο στην τιμή των 150$ και θα έχει εγγύηση 3 χρόνια. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης