Η Canon Europe, παγκόσμια πρωτοπόρος στο χώρο των λύσεων ψηφιακής απεικόνισης, ανακοινώνει τη διάθεση του uniFLOW ONLINE. Πρόκειται για την πλέον πρόσφατη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του βραβευμένου software διαχείρισης δικτυακών εκτυπώσεων και σαρώσεων Canon uniFLOW, το οποίο παρέχει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μια ασφαλή λύση στο cloud, σχεδιασμένη για να βελτιώνει την παραγωγικότητα και να ελέγχει το κόστος εκτύπωσης, που κλιμακώνεται παράλληλα με την επιχείρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το uniFLOW ONLINE προσφέρει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μια ασφαλή πλατφόρμα διαχείρισης της παραγωγής των εγγράφων τους, επιπέδου enterprise, η οποία παρέχει αποτελεσματική διαχείριση εκτυπώσεων και έλεγχο του κόστους για τις επιχειρήσεις, χωρίς ανάγκη ύπαρξης print servers τοπικά, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης. H λύση κλιμακώνεται χάρη, εν μέρει, στις καινοτομίες ασφαλείας και κλιμάκωσης που παρέχονται στην πλατφόρμα cloud, Microsoft Windows Azure. Αυτό συνεπάγεται ότι, καθώς η επιχείρηση μεγαλώνει, ο όγκος των δικτυακών εκτυπώσεων που υποστηρίζει η λύση, μεγαλώνει μαζί της.

Ασφαλείς εκτυπώσεις

Η ασφαλής διαχείριση των εγγράφων, ειδικά στο cloud, είναι ένα βασικό μέλημα για τις επιχειρήσεις, σήμερα. Το uniFLOW ONLINE παρέχει ασφαλείς εκτυπώσεις εμπιστευτικών εγγράφων, καθώς οι εκτυπώσεις δεν φεύγουν από τα όρια του τοπικού δικτύου, μέχρι να παραχθούν από τον εκτυπωτή με τη χρήση κάρτας ID με κωδικό pin. Η προηγμένη διασύνδεση με τις συσκευές Canon imageRUNNER ADVANCE προσφέρει βελτιωμένη ευελιξία, αφού οι εκτυπώσεις ακολουθούν τους χρήστες από συσκευή σε συσκευή, επιτρέποντας την εκτύπωση και ολοκλήρωση της δημιουργίας των εγγράφων από οποιαδήποτε συμβατή συσκευή πολλαπλών χρήσεων (MFD).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήρης έλεγχος του κόστους στο cloud

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και να μεγιστοποιήσουν την επένδυσή τους σε συστήματα ΙΤ, είναι σε θέση να ελέγξουν το κόστος των εκτυπώσεων και των αντιγράφων, χρησιμοποιώντας τις αναφορές του uniFLOW ONLINE. Αυτό επιτρέπει στους διαχειριστές να παρακολουθούν τα έξοδα εκτύπωσης και αντιγραφής μέσα στην επιχείρηση, διασφαλίζοντας ότι δέχονται τις σωστές χρεώσεις, ανάλογα με το εκάστοτε τμήμα ή το project. Ένα κεντρικό σύστημα αναφορών πάνω στη χρήση και απόδοση των μονάδων εκτύπωσης βοηθά, επίσης, τους διαχειριστές να εντοπίζουν τα σημεία όπου υπάρχει περιθώριο μείωσης των εξόδων εκτύπωσης και αντιγραφής. Οι δυνατότητες εξαγωγής αναφορών, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, για να επιτυγχάνονται στόχοι βιωσιμότητας, μέσω της παρακολούθησης και της ανάλυσης του περιβαλλοντικού αντίκτυπου που έχει ο όγκος των εκτυπώσεων της επιχείρησης.

Mobile Printing

Το uniFLOW ONLINE καλύπτει τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων, παρέχοντας μια εύρυθμη λύση για εκτυπώσεις από φορητές συσκευές για τους εργαζομένους, καθιστώντας την ιδανική για το σημερινό ανθρώπινο δυναμικό.

Κορυφαίο επίπεδο υποστήριξης για τους συνεργάτες

Η εισαγωγή του νέου επιχειρηματικού μοντέλου SaaS, επιτρέπει στους μεταπωλητές εξοπλισμού γραφείου και συστημάτων ΙΤ με περιορισμένη εμπειρία σε λύσεις λογισμικού ή σε πόρους, να προσφέρουν στους πελάτες τους μια αποτελεσματική και εύκολη στη διαχείριση, λύση για τη διαχείριση των παραγόμενων δικτυακών εκτυπώσεων, η οποία συμπληρώνει τις συσκευές γραφείου της Canon. Τα μενού διαμόρφωσης self-service δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να διαχειρίζονται με ευκολία τους χρήστες, δίχως να χρειάζεται να συντηρούν πολλαπλούς καταλόγους χρηστών. Το uniFLOW ONLINE επιτρέπει στους συνεργάτες του καναλιού της Canon να προσφέρουν μεγαλύτερη αξία στους πελάτες τους, συρρικνώνοντας το κόστος υποστήριξης και τις απαιτήσεις σε πόρους, καθώς η πλειοψηφία των ενεργειών υποστήριξης λογαριασμών, μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης