Σε νέες κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας, επεκτείνεται η υπηρεσία G Service της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Με εξειδικευμένους συμβούλους service και σύγχρονο εξοπλισμό σε κάθε κατάστημα, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών εξουσιοδοτημένου service στην Ελλάδα, που καλύπτει όλες τις κατηγορίες προϊόντων,από τα Smartphones, Tablets, Laptops, Wearables και Drones των πελατών, μέχρι κονσόλες Gaming, ασύρματες ή ενσύρματες συσκευές, συσκευές Εικόνας & Ήχου, τους εκτυπωτές, αλλά και Scooters & Hoverboards.

Το 2018, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ διατήρησαν τη θέση τους ως Νο1 προορισμός για service κινητού, αποτελώντας, παράλληλα, κορυφαίο προορισμό για service προϊόντων τεχνολογίας. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ επισκευάστηκαν πάνω από 230.000 συσκευές, με το 50% περίπου των επισκευών να πραγματοποιείται άμεσα εντός καταστήματος. Η πλειονότητα των επισκευών (ποσοστό 65%) αφορούσε στην αντικατάσταση εξαρτήματος (όπως οθόνη, επιφάνεια αφής, κάμερα, μπαταρία, μικρόφωνο, ακουστικό κλπ.), ενώ συχνή ήταν και η αναβάθμιση λογισμικού (ποσοστό 27%).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Για να δείτε περισσότερα για την υπηρεσία G Service της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στον ΓΕΡΜΑΝΟ για το service προϊόντων τεχνολογίας, για βλάβες εντός και εκτός εγγύησης. Μάλιστα, για τις εντός εγγύησης βλάβες οι επισκευές είναι δωρεάν, σύμφωνα με τις διαδικασίες και τις προϋποθέσεις περισσότερων από 50 εξουσιοδοτημένων κατασκευαστών, με τους οποίους συνεργάζεται ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέσω της αναβαθμισμένης υπηρεσίας G Files, μπορεί κανείς να μεταφέρει με ασφάλεια όλα τα αρχεία (τηλεφωνικός κατάλογος, φωτογραφίες, video, SMS, ημερολόγιο) της παλιάς του συσκευής στην καινούργια, αλλά και να δημιουργήσει πιστό αντίγραφο των δεδομένων του σε USB Stick, ή να μεταφέρει όλα τα δεδομένα από iOS σε iOS και από Android σε Android.

Νο1 Προορισμός για Service Κινητού

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του service, η αλυσίδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχει στους επισκέπτες της ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών service που περιλαμβάνει:

•    εξουσιοδοτημένο service από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές
•    εξειδικευμένο σύμβουλο service σε κάθε κατάστημα
•    δωρεάν έλεγχο της συσκευής σε 12 σημεία  με την υπηρεσία G checkup
•    χρήση γνήσιων ανταλλακτικών
•    επί τόπου δανεική συσκευή ίδιου λειτουργικού, με την υπηρεσία G Smartphone now, για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή
•    διαρκή ενημέρωση για την πορεία της επισκευής

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ διαθέτει ιδιόκτητο επισκευαστικό κέντρο, αλλά και εγκεκριμένο εξοπλισμό από τους κατασκευαστές. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, τα καταστήματα έχουν ενισχυθεί με νέο, σύγχρονο εξοπλισμό, τόσο για την αποσυναρμολόγηση των κινητών συσκευών, όσο και για τον διαγνωστικό τεχνικό έλεγχο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης