Οι Ευρωπαίοι που περιμένουν υπομονετικά την έλευση της συνδρομητικής υπηρεσίας Disney Plus θα επιβραβευθούν σύντομα, αφού η υπηρεσία έρχεται νωρίτερα κατά μία εβδομάδα στις χώρες που είχαν ήδη ανακοινωθεί, ενώ προστίθενται και νέες χώρες στο επόμενο κύμα.
 

Το Disney Plus έχει ήδη λανσαριστεί σε ΗΠΑ, Καναδά, Ολλανδία, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία και θα έρθει στις 24 Μαρτίου (και όχι στις 31 που είχε ανακοινωθεί αρχικά) σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Ην. Βασίλειο, ενώ έρχονται να προστεθούν σε αυτές και οι Ιρλανδία, Αυστρία και Ελβετία, ενώ ανακοινώθηκε επίσημα από την Disney ότι το καλοκαίρι του 2020 θα επεκταθούν και σε Βέλγιο, Πορτογαλία και τις σκανδιναβικές χώρες. Δυστυχώς, ακόμη δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για την Ελλάδα.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή της υπηρεσίας στην Ευρώπη είναι €6.99/μήνα ή €69.99/ετησίως. Στο λανσάρισμα της υπηρεσίας στις ΗΠΑ υπήρξαν διάφορες προσφορές, όπως η η τριετής συνδρομή στα 170 δολάρια και μείον 10 δολάρια για την ετήσια κατά τη Cyber Monday. Δεν έχουν ανακοινωθεί προσφορές για την ευρωπαϊκή αγορά ακόμη.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης