Δεν χρειάζεται πλέον να διαχωρίζετε την μπουγάδα σας!

Δεν χρειάζεται πλέον να διαχωρίζετε την μπουγάδα σας!
Από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα, που το πλυντήριο άρχισε να μπαίνει σε κάθε νοικοκυριό, η απαραίτητη συνθήκη ήταν η εξής: τα ρούχα χρειάζονται διαχωρισμό, αλλιώς θα ξεβάψουν και ενδεχομένως να καταστραφούν.

Και ποιος δεν θα ήθελε να γλιτώνει χρόνο, χωρίς να ανησυχεί για την ευπάθεια των ρούχων; Παραδοσιακά, τα λευκά απαιτούσαν ζεστό νερό για να καθαρίσουν σωστά, ενώ τα σκούρα κρύο, με τη χρήση χρωμοπαγίδας να είναι απαραίτητη.

Δώστε τέλος στους αποχρωματισμούς των ρούχων σας

Πέρα από τον αποχρωματισμό, υπήρχαν και περαιτέρω προβλήματα, καθώς τα υφάσματα τρίβονταν μεταξύ τους, ενώ χαλούσε η ανθεκτικότητά τους. Έτσι, λοιπόν, ο διαχωρισμός ήταν κάτι αναγκαίο, αν θέλατε να διατηρήσετε τα ρούχα σας φρέσκα και καθαρά. Γιατί μιλάμε όμως σε παρελθοντικό χρόνο;

Γιατί πλέον δεν χρειάζεται αυτός ο διαχωρισμός χάρις στη νέα τεχνολογία All-in-One της Hoover.

Η πρωτοποριακή εταιρία ηλεκτρικών συσκευών Hoover παρουσιάζει τη νέα τεχνολογία πλύσης ρούχων All-in-One, που προσφέρει ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα στο πλύσιμο των ρούχων. Η νέα τεχνολογία All-in-One καταργεί την ανάγκη διαχωρισμού των ρούχων, καθώς πλένει όλα τα υφάσματα και τα χρώματα μαζί σε ένα πλήρες φορτίο, έως και 13 κιλά, μέσα σε χρόνο ρεκόρ που δεν ξεπερνά τα 59 λεπτά.Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα που αλλάζει πλήρως τα δεδομένα στη φροντίδα των ρούχων, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στην οικονομία χρόνου και πόρων. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτη της Hoover, η κατάργηση του διαχωρισμού των ρούχων και η ταχύτατη ολοκλήρωση της πλύσης μπορεί να προσφέρει έως και 6 ημέρες «ρεπό» από την αγγαρεία του πλυσίματος ρούχων, ανάλογα με το μοντέλο και τη συχνότητα των πλύσεων ανά νοικοκυριό.

Πώς γίνεται το "μαγικό"; Με τη νέα αποκλειστική τεχνολογία της Hoover, All-in-One, η οποία συνδυάζει νέα προγράμματα πλύσης με μια καινοτόμα υδραυλική τεχνολογία ψεκασμού που εμποτίζει με απορρυπαντικό άμεσα και σε βάθος τα ρούχα, από τη στιγμή που ξεκινάει η πλύση.

Ένα υδραυλικό σύστημα ψεκασμού, ψεκάζει με πίεση το ενεργό, συμπυκνωμένο υδατικό διάλυμα με απορρυπαντικό, απευθείας στα ρούχα σας, προσφέροντας το αποτέλεσμα μια πλύσης των 40 βαθμών Κελσίου, μόλις στους 20 βαθμούς. Το όφελος είναι ότι μπορείτε να πλένετε άριστα, με σχεδόν κρύο νερό, αποτρέποντας έτσι τη διάχυση των χρωμάτων και πετυχαίνοντας εξαιρετική οικονομία ρεύματος. Οι χαμηλές θερμοκρασίες φροντίζουν ταυτόχρονα για τα ρούχα σας, τα οποία πλένονται χωρίς να καταπονούνται οι ίνες, ενώ διατηρούν τη ζωντάνια και τα φυσικά τους χρώματα για περισσότερο καιρό.


Η οικονομία του χρόνου είναι η πραγματική ανάγκη του καταναλωτή και εκεί ακριβώς στοχεύει η Hoover. Μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις εβδομαδιαίες σας μπουγάδες, η τεχνολογία All-in-One σας γλιτώνει τόσο χρόνο, όσο και χρήμα.

Ορισμένες φορές απλά θέλετε να τελειώνετε γρήγορα. Με την All-in-One τεχνολογία μπορείτε να πλύνετε όλα τα ρούχα σας μαζί σε χαμηλή θερμοκρασία, χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα. Και το καλύτερο: όλα αυτά σε λιγότερο από μία ώρα!Η νέα σειρά πλυντηρίων και πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της Hoover που ενσωματώνει την τεχνολογία All-in-One είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και περιλαμβάνει 7 και 2 μοντέλα αντίστοιχα, χωρητικότητας από 7 έως 13 κιλά. Οι τιμές διάθεσης των πλυντηρίων ξεκινούν από την ενδεικτική τιμή των €409, ενώ των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων από €599.

Επιπλέον, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να δοκιμάσετε τη σειρά Hoover Extreme, η οποία, διαθέτει εξαιρετικά καινοτόμο σχεδιασμό και εμφάνιση και πετυχαίνει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα με πλύση All in One σε μόλις 49 λεπτά και απόδοση Α+++ -50%.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά All-in-One πλυντηρίων και πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της Hoover μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018, 19:45