Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα wearables έχουν γίνει πλέον τα αγαπημένα gadgets της καθημερινότητάς μας. Τα smartwatches συγκεκριμένα είναι αυτά που συνδυάζουν στιλ, κομψότητα και λειτουργίες, οι οποίες καλύπτουν ανάγκες, που δεν γνωρίζαμε καν ότι είχαμε. Η φορητότητα και ευχρηστία ενός ρολογιού δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο gadget. Κι αν νομίζατε ότι η λειτουργικότητά τους έχει όρια, απλά δεν έχετε δει ακόμη το νέο ρολόι της Honor.

Το Honor Magic Watch 2 ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητες που είχε ως τώρα ένα συμβατικό smartwatch. Η εμφάνισή του είναι απλά εκρηκτική και τραβάει τα βλέμματα με τις καλαίσθητες γραμμές του. Το ανοξείδωτο ατσάλι 316L προσδίδει premium αίσθηση και ανθεκτικότητα στην καθημερινή χρήση. Αλλάζοντας λουράκι μπορείτε να του δώσετε σπορ στιλ ή πιο επίσημο, τροποποιώντας  το όπως ακριβώς θέλετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η AMOLED οθόνη που παραμένει ενεργή για να σας δείχνει την ώρα και οι επιλογές που σας δίνονται για την πρόσοψη σίγουρα θα καλύψουν κάθε γούστο. Μάλιστα μπορείτε να περάσετε και δικές σας φωτογραφίες για να βλέπετε την ώρα με το δικό σας φόντο και με ένα απλό tap να αλλάζετε κατά το δοκούν. Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι.

Το ρολόι της Honor μπορεί να σας συνοδεύσει τόσο στις καθημερινές εξόδους με φίλους, στα επαγγελματικά ραντεβού σας, αλλά και στα ραντεβού… με το γυμναστήριο. Διαθέτει 15 διαφορετικά Fitness Modes, ολοκληρωμένα με στόχους που θα σας βοηθήσουν να ορίσετε εσείς τη αθλητική σας δραστηριότητα και είναι εμπλουτισμένο με 13 διαφορετικά courses για τρέξιμο, τα οποία μάλιστα συνοδεύονται και από φωνητικές οδηγίες που θα σας επιτρέψουν να σπάσετε τα ρεκόρ σας. Η μέτρηση του οξυγόνου στο αίμα είναι επίσης κάτι που θα εκτιμήσετε, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πότε είστε έτοιμοι για το επόμενο σετ ασκήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δεν είστε του τρεξίματος και προτιμάτε το κολύμπι, το Magic Watch 2 μπορεί να σας φανεί και εκεί πολύ πρακτικό. Αδιάβροχο στα 50 μ. βάθος, μπορεί να μετρήσει τους παλμούς σας με ακρίβεια, αλλά και να σας δώσει πληροφορίες για τις θερμίδες που καίτε, την απόσταση που διανύετε, την ταχύτητά σας και άλλα.

Κι εκεί που έχετε τελειώσει με την άσκησή σας και γυρίζετε σπίτι να χαλαρώσετε, κάνετε το ντουζάκι σας και αράζετε στον καναπέ. Τι σας λείπει; Λίγη μουσική. Δεν χρειάζεται να σηκωθείτε. Το ρολόι σας μπορεί να το κάνει και αυτό. Διαθέτει 4GB χώρου, που σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε περίπου 500 τραγούδια και εκτός του ότι μπορείτε να συνδέσετε τα ασύρματα ακουστικά σας σε αυτό, χωρίς να απαιτείται το κινητό σας, μπορείτε απλά να απολαύσετε τη μουσική σας από το ενσωματωμένο ηχείο του!

Το ηχείο όμως δεν έχει μόνο αυτήν τη χρήση, αφού συνοδεύεται κι από ένα μικρόφωνο. Βλέπετε, το Magic Watch 2 μπορεί να γίνει το μέσο για τις κλήσεις σας, αφού μπορείτε να μιλήσετε σε αυτό, ως άλλος «Ιππότης της Ασφάλτου». Ιδανικό για συνομιλίες με τους δικούς σας ανθρώπους, χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε το τηλέφωνο στο χέρι.

Ωραία όλα αυτά, αλλά ένα πράγμα σε νοιάζει πιο πολύ, έτσι δεν είναι; Η αυτονομία της φορητής αυτής συσκευής. Ξεπερνώντας κάθε όριο, η Honor έχει δώσει στο ρολόι της 14 ολόκληρες ημέρες αυτονομίας. Σκέψου ότι δεν θα χρειαστεί να φορτίσεις το ρολόι για 14 ημέρες. Κι όταν έχεις μερικά λεπτά στη διάθεσή σου (κάτω από ώρα), απλά το βάζεις στη βάση του και είναι έτοιμο, φουλαρισμένο. Με λίγα λόγια, δεν θα νοιαστείς ξανά για τη φόρτιση.

«Ναι, αλλά θα κοστίζει μια περιουσία», θα σκεφτεί εύλογα κάποιος. Δεν μπορεί όλη αυτή η τεχνολογία να έρχεται φθηνά… Το ρολόι της Honor σαρώνει τον ανταγωνισμό και σε αυτό το κομμάτι, αφού προσφέρει όλα τα παραπάνω στα €199.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης