Του Παύλου Κρούστη

Χαρακτηριστικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οθόνη: Dell UltraSharp 27 USB-C (U2719DC)

Μέγεθος: 27″ (68,47 εκ. διαγώνιος)
Βάρος: Ανάλυση: 2560 x 1440 (16:9) / 60 Hz
Χρόνος απόκρισης: 8 ms για την ΚΑΝΟΝΙΚΗ λειτουργία / 5 ms για την ΤΑΧΕΙΑ λειτουργία
Ρυθμός ανανέωσης: 60Hz
Τύπος: IPS
Φωτεινότητα: 350 cd/m2
Συνδεσιμότητα: 1 θύρα DP 1.4 (HDCP 1.4) / 1 θύρα HDMI 1.4 (HDCP 1.4) / 1 θύρα USB Type-C (Λειτουργία εναλλαγής με θύρα DisplayPort 1.4, θύρα αποστολής USB 3.1, Απόδοση ισχύος PD έως και 65 Watt) / 1 θύρα DP (Έξοδος) με MST (HDCP 1.4) / 2 θύρες λήψης USB 3.0 / 2 θύρες USB 3.0 με δυνατότητα φόρτισης BC1.2 στα 2 A (μέγιστο) / 1 αναλογική έξοδος ήχου 2.0 (υποδοχή ήχου 3,5 χιλ.)

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

Η αμερικανική Dell κατέχει εξέχοντα ρόλο στην αγορά των υπολογιστών παγκοσμίως με προϊόντα διαφόρων κατηγοριών, που εκτείνονται από προσωπικούς υπολογιστές και περιφερειακά μέχρι data servers. Μία από τις πιο γνωστές κατηγορίες, στην οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι οι οθόνες.

Συγκεκριμένα, η Ultrasharp σειρά οθονών της εταιρείας εγγυάται εξαιρετικές αποδόσεις, μοναδική εργονομία και design που ταιριάζει στα πιο σύγχρονα εργασιακά περιβάλλοντα. Η Dell μας έστειλε να δοκιμάσουμε τη νέα οθόνη της σειράς Ultrasharp στις 27 ίντσες με σύνδεση USB-C για ευκολότερη σύνδεση. 

Η οθόνη με μια πρώτη ματιά διαθέτει εξαιρετικό στιλ, καθώς έχει πολύ μικρό πλαίσιο, ενώ το πάχος της στα πιο λεπτά σημεία φτάνει μόλις τα 6,5 χιλιοστά. Η κομψότητά της σίγουρα ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο περιβάλλον γραφείου. Το πάρα πολύ μικρό πλαίσιο επιτρέπει τη θέαση σε πολλαπλές οθόνες, χωρίς να εμποδίζουν καθόλου τα bezels. 

Παράλληλα δεν κάνει εκπτώσεις στον τομέα της εργονομίας, αφού είναι ιδιαίτερα ευέλικτη και μπορεί να ρυθμιστεί σε κλίση, περιστροφή, αλλά και ύψος, με τη δυνατότητα να περιστραφεί και σε διάταξη πορτρέτου (κάθετα δηλαδή). Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής φαίνεται από κάθε εκατοστό της, ενώ η μικρή βάση της κρατά τον εργασιακό σας χώρο άνετο. 

Στην εργονομία που αναφέραμε φυσικά βοηθά κατά πολύ η USB-C συνδεσιμότητα. Συνδέοντας το laptop ή όποια συσκευή έχετε μέσω USB-C, μπορείτε ταυτόχρονα να απαλλαχθείτε από τα πολλαπλά καλώδια, καθώς μεταφέρεται εικόνα και ήχος από αυτό, αλλά παράλληλα να φορτίσετε και τη φορητή συσκευή σας. Υπάρχει μάλιστα και προστασία από υπέρταση.

Η USB-C συνδεσιμότητα προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Σκεφθείτε ότι μπορείτε να μεταφερθείτε, αποσυνδέοντας την οθόνη σας, να φύγετε για μια παρουσίαση και να επιστρέψετε στο γραφείο σας για να συνεχίσετε, συνδέοντας και πάλι μόνο ένα καλώδιο. Μάλιστα, η λειτουργία Αυτόματης Επαναφοράς του Dell Display Manager σάς επιτρέπει να αποσυνδεθείτε και όταν συνδεθείτε ξανά να βρείτε τις εφαρμογές στην θέση που τις αφήσατε. Φυσικά, η οθόνη διαθέτει κι άλλες εισόδους εικόνας, όπως DisplayPort και HDMI, αλλά και 2 θύρες USB.

Όσον αφορά τις επιδόσεις της, έχουμε μια IPS οθόνη 27 ιντσών, με ανάλυση QuadHD στα 2560 x 1440. Τα χρώματα είναι εξαιρετικά προ-ρυθμισμένα από το εργοστάσιο με 99% κάλυψη του στάνταρ χρωματικού φάσματος sRGB και 99% κάλυψη του Rec709. Οι δυνατότητες αυτές κάνουν την οθόνη ιδανική για εφαρμογές γραφείου, αλλά και επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο. Παράλληλα, διαθέτει και λειτουργία ξεκούραστης απεικόνισης Comfort View για άνετη παρακολούθηση και πολύωρη εργασία.

Εξαιρετικής σημασίας είναι φυσικά η δωρεάν αντικατάσταση της οθόνης κατά την περίοδο ισχύος της Περιορισμένης εγγύησης υλικού εάν βρεθεί έστω και ένα ελαττωματικό pixel, ενώ η οθόνη συνοδεύεται από προηγμένη υπηρεσία αντικατάστασης 3 ετών, έτσι ώστε αν είναι απαραίτητο, θα σας σταλεί μια οθόνη αντικατάστασης την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον χώρο σας.

Η νέα Dell UltraSharp 27 USB-C αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματίες εικόνας και βίντεο χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις και την πιστότητα των χρωμάτων της, ενώ εξαιρετικά σημαντική είναι η 3-ετής εγγύηση on-site (στον χώρο του πελάτη) που προσφέρει η Dell. Παράλληλα διαθέτει πολύ άνετη επιφάνεια εργασίας με μέγιστη εργονομία για κάθε ανάγκη και σίγουρα η USB-C συνδεσιμότητα θα σας λύσει τα χέρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης