Η D–Link, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ασφάλειας και παρακολούθησης, ανακοινώνει σήμερα την πλήρη ανανέωση της νούμερο ένα σε πωλήσεις σειρά καμερών παρακολούθησης Vigilance. Οι νέες κάμερες προσφέρουν ανάλυση έως και 4K Ultra HD, video παρακολούθηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων – ιδανική λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις που αναζητούν μια εξαιρετικά οικονομική και επαγγελματική λύση.
 

Η καινούρια σειρά Vigilance περιλαμβάνει εσωτερικές/εξωτερικές κάμερες θόλου και σφαιρών 8MP, 4MP και 2MP και αναλύσεις έως και 3840 x 2160, 2592 x 1520 και 1920 x 1080 αντίστοιχα. Η υποστήριξη H.265/HEVC (High Efficiency Video Coding) διαθέσιμη σε όλη την σειρά Vigilance, μειώνει τη συνολική χρήση bandwidth του δικτύου και επιτρέπει την αποθήκευση περισσότερων video χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα ή η ανάλυση της εικόνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι κάμερες είναι ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες, με βαθμό στεγανοποίησης IP66 και εύρος λειτουργίας θερμοκρασίας από -30 ° C έως 50 ° C, επιτρέποντάς τους να εγκατασταθούν και να λειτουργούν άψογα σε σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες. Οι κάμερες θόλου εντός εμβέλειας προσφέρουν επιπλέον προστασία από κακόβουλες επιθέσεις με βαθμό προστασίας IK10.

Σχεδιασμένες να παρέχουν εικοσιτετράωρη παρακολούθηση, οι κάμερες έχουν εμβέλεια που φτάνει μέχρι και τα 30 μέτρα, ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι, αφού διαθέτουν ικανότητα νυχτερινής όρασης μεγάλων αποστάσεων. Επιπρόσθετα, έχουν τεχνικά χαρακτηριστικά βελτίωσης εικόνας, όπως 2D/3D μείωση θορύβου και Wide Dynamic Range (WDR), που σημαίνει ότι είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε περιβάλλον με απαιτητικές συνθήκες φωτισμού όπως αποθήκες και εισόδους κτιρίων. Παράλληλα, οι αισθητήρες φωτός υψηλής ευαισθησίας με υποστήριξη LowLight+ επιτρέπουν στις κάμερες να καταγράφουν με χρώμα ακόμη και σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά υποστηρίζει 802.3af PoE απλοποιώντας έτσι την εγκατάσταση των καμερών καθώς παρέχουν συνδεσιμότητα μέσω ενός απλού καλωδίου δικτύου.

Ειδικά σχεδιασμένα για την σειρά Vigilance, η D–Link προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων εγγραφής και διαχείρισης βίντεο. Το δωρεάν λογισμικό D-ViewCam video management επιτρέπει την εγγραφή και αναπαραγωγή (playback) σε πολλαπλές κάμερες. Ταυτόχρονα, το D-ViewCam Plus προσφέρει το «Intelligent Video Analytics» που παρέχει ανίχνευση παρουσίας και δυνατότητα μέτρησης ατόμων/οχημάτων. Το καινούριο «JustConnect», δεκαέξακάναλο βίντεο διαδικτυακής εγγραφής με υποστήριξη H.265 PoE (DNR-4020-16P) είναι μια ολοκληρωμένη λύση με ενσωματωμένες θύρες PoE που μπορούν να συνδέσουν και να τροφοδοτήσουν έως και 16 κάμερες. Η αυτόνομη σχεδίαση με ενσωματωμένους χώρους για σκληρούς δίσκους, USB ποντίκι/πληκτρολόγιο και ταυτόχρονη υποστήριξη οθόνης HDMI/VGA, σημαίνει πως δεν απαιτείται υπολογιστής.

Τέλος, οι κάμερες είναι απόλυτα συμβατές με το καινούριο “Nuclias Connect Hub Plus” (DNH-200) της D–Link, που προσφέρει κεντρική διαχείριση δικτύου και βίντεο τοπικά αποθηκευμένο, αλλά και cloud-ready. Το DNH-200 επιτρέπει την ταυτόχρονη αναπαραγωγή και εγγραφή έως 20 καμερών και την κεντρική διαχείριση έως και 50 access points της σειράς “Nuclias Connect”.

Η νέα σειρά Vigilance περιλαμβάνει:

  • DCS-4618EK – 8 Megapixel H.265 Outdoor Dome Camera
  • DCS-4614EK – 4 Megapixel H.265 Outdoor Dome Camera
  • DCS-4612EK – 2 Megapixel H.265 Outdoor Dome Camera
  • DCS-4718E – 8 Megapixel H.265 Outdoor Bullet Camera
  • DCS-4714E – 4 Megapixel H.265 Outdoor Bullet Camera
  • DCS-4712E – 2 Megapixel H.265 Outdoor Bullet Camera

Διαθεσιμότητα και Τιμή
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της D-Link στο Gr-sales@dlink.com.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης